Selamlar arkadaşlar, ben Windows 7 kullanıyorum fakat uoloop ve macroman gibi programlar çalışmıyor napabilirim bi yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.
uyumluluk aracını denedin mi ?
Wine kur pc ye :)
Lucretius : uyumluluk aracını denedin mi ?

Lucretius, program'ı açıyor fakat hiç bir işlem yapmıyor ve uyumluluk aracı nerede ?

@Lejyum

Wine lunix olanı var benimki windows 7 :)
bir service pack III cd si alıyorsun o pc ye pack III kuruyorsun en garantisi :)
Programa sağ tıkla / özellikler / uyumluluk / ordan vista yada xp'yi seç ve Altta yönetici olarak çalıştır var onuda seç tekrar dene.
Bak ben denedim çalışmadı zaten sevmemiştim bahane oldu. İnternet de dolaşırken Rusların yaptığı daha doğrusu editlediği bir Windows sürümü gördüm, indirdim ve gerçekten de menmunum. Google'da araştırabilirsin Windows Xp SP3 pro gamer . Daha çok oyun oynuyan kişiler için düşünülmüş. Gerçi ben 3ds max çalışıyorum ama olsun. Ram' e baya bir fayda sağlıyor.
Windows 7'yi kesinlikle önermiyorum bilgisayarım windows 7 kurulu bir şekilde getirildi bana 2,5 aydır bilgisayarımı aldım ve inanın halen masaüstü arkaplan resmini nasıl değiştireceğimi bulamadım :D Orjinal Windows teması kullanıyorum
@firehellsly

Tavsiyen için teşekkür ederim, ama bilmediğim bi sürümü kullanmakta istemiyorum, ve ram gibi sorunum yok 8 gb ram var :)

@StizzRLX

Teşekkür ederim dediğim gibi yaptım sorun ortadan kalktı,

İlginizden dolayı tekrardan teşekkür.
diger bilgisayarıma windows 7 kurucam deneyecegim bakalım,

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.