Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Baktım baya Kisi Wordl Builder Arıyor Bende Onlara Yardımcı Olacaqıma İnanıyorum bazı ArkadasLarımızın Dediqi qibi Word Builderlik Öle 2 tas Koyunca Olmuo genis hayel Gücü İstio...
(:
Ya worl builder'lık yapmakta ne varda hayal gücü falan diyosun.Adam sanki çok harika bişey istiyo senden yeni bi oyun yazmanı falan istiyo ?? Adam senden bi safe alan bi acti alanı falan yapmanı istyo işte .
bence orantez gayet mantıklı bişey söylemiş hayal gücü olmadan ozaman etrafı taşlarla çevir içine 2 vendor at al sana safe? Olmaz hayal gücüde şart neyi nasıl yapacağınıda düşünmen lazım eğer bi işi kötü yapacaksan bu karşı tarafa saygısızlık olarak gözükür.
OranTez senin stafflıktan çaktığın yok bide World builderlığamı başladın
Unqown : OranTez senin stafflıktan çaktığın yok bide World builderlığamı başladın

Cok Mu TAnıon :D
Ryser : Ya worl builder'lık yapmakta ne varda hayal gücü falan diyosun.Adam sanki çok harika bişey istiyo senden yeni bi oyun yazmanı falan istiyo ?? Adam senden bi safe alan bi acti alanı falan yapmanı istyo işte .

World builderlik çok zordur aslında 2 parça eşyayi çıkartmakla olmaz hayal gücü kesinlikle lazım mesela bir servera girdiğinde oradaki build'e hayranlıkla baktırıyorsa cennet veya sadist bir düşünce bişeyler ifade edebiliyorsa ne ala ama Orantez bir çalışmanı gör insanlar desinki bu yapıyı beğendim ben bu adamı alırım yoksa herkez iyiyim der.
Arkadasım Ozmn word builderlik kolaysa yaparsın arayanlar kolaysa yaparlar mantıklı ol uo dallara ayrılır daha uo yu kavrayamadıysan dicek bişiyim yok ardı arkadasın biri stafflıktan çakmıyo demis stafflıqımı görmemiştir 1 2 cisi staffıktan çakıyorum diye idda yapmadım 3 cüsü seni her alan da ezerim 4 cüsü de word builderlik yarısmasından sorna haberim oldu yoksa bence katılmayı düşünüyordum anlayıslı arkadasların ellerinden öperim anlayamayan arkadalar kumda ev yapsın nediyim...
@erelbanu
Kim olduğumu bi bilse susup kalıcak

@OranTez
Sana gelince senin ne olduğunu biliyorum.World builderlıkta zor ama bende anlarım.U-S'de yakında World Builderlık yarışması yapılıcak sende ona gir Orada göster kendini forumlara başlık açarak değil tamammı ?
Beyler bende bu dediğiniz olayı biliyorum da playerların kalitesi artık böyle şeyleri kaldıramıyo ayrıca böyle güzel alanları kaldırıcak makinaya sahip değil server sahipleri kapito ?
Orasınıda server sahipleri düşünsün bırakında canım.
Madem sağlam makinaya sahip değiller yapmasınlar bu işi?
:con
çoluk çocuk tartışmaları yapmayın burada

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-06-11 02:52, 14 yıl önce)
çoluk çocuk tartışmaları yapmayın burada

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2009-06-11 02:52, 14 yıl önce)
OranTez laflarına dikkat et sonu kötü biter.
@OranTez

Bu konuşman bana yeterince bilgi verdi sağol.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.