Şöyle bir düşüncem var , sizce orjinalliği bozar mı yada güzel bir yenilik mi olur ?



Bu konu Nydrian* tarafından düzenlendi(2011-09-22 19:27, 12 yıl önce)
mantıklı 1 köprüyü kapatırlarsa 2'ci köprüden kaçarlar..
Aslında asıl amaç yenilik.
Master
59.2997
I ıh olmaz bu.

Olayın atraksiyonu orda zaten. Köprü kapalıysa aklı olan adam arkadan dolanmayı dener diğerleri de onu kovalar falan... Başka yenilikler daha iyi olur sanırım şehirleri bozmaktansa daha sembolik şeyler yapmaya yönelebilirsin.
Britain'in kullanılmayan tarlalarından 1'ine mezar 1'ine atçı nasıl olur ?



Master
59.2997
Bunlarda gereksiz duruyor. Hali hazırda zaten bir mezar birde az aşağıda stable varken bunları yapmaya lüzum yok. İlla world üzerinde değişiklik yapıcam diyorsan; ne bileyim dağların içerilerine falan madenci kampları olabilir veya ormancılar için böyle kamp alanı vs.

Haritanın genelini bozmadan gereksiz illa yapmış olmak için yer eklemektense bu şekilde hem oyunun yapısına uygun hemde oyuncuları teşfik edici, hoşlarına gidecek alanları eklemek daha mantıklı.
Ben sevdim hoş olmuş.
Tarla fikrinden caydım ama bu köprü fikrini kullanabilirim.Yorumlarınız için teşekkürler.
Expert
34.0001
Köprü fikri tarla fikrinden daha kötü gözüküyor bence.
Tarlaya yaptığın atçı delucia dakinin aynısı zaten yapacaksan -ki bence gereksiz- en azından özgün bir tasarım yap.Köprü fikri de pek işe yarar bir şey değil bana kalırsa
Mezar cove mezardan alıntı , atçı delucia atçıdan alıntı.Nasıl duracağını görmek için direk komutla kopyala yapıştır yaptım.

Bu gidişle köprü fikrindende cayıcam sanırım :D
Bence işlevsel düşün atçıyı orada kim ne yapsın?
Tabiki zevk meselesi ama çok fazla map üzerinde oynamaya gerek yok diye düşünüyorum genede güzel düşünceler :selektor
Bunları revo için yapmayı düşünüyorsan bence elleme. Ama iki dağ arasına kanallar yapabilirsin mesela. -------^------- aynı o şapkayı paralelinede koyabilirsin. Böylelikle pasaja tuzak yapmak isteyenler için farklı bir deneyim olur.

Birde yeni bir alan yerine ultimanın o starın etrafındaki kullanılmayan alanları değerlendirebilirsin? Mesela Revolution Balron Dungeon gibi isimler koyarak, tokunodaki yaratıklarla biraz oynarak yeni zindan yapabilirsin.

ama champ değil.

Revo altından kalkamadı champın hiç.

Bu konu Negativeday tarafından düzenlendi(2011-09-23 13:27, 12 yıl önce)
4 adet dünya mevcut olduğu için dungeon'a gerek yok.Amacım şu anda kullanılmayan yerleri kullanılan hale getirmek tabi orjinalliği bozmadan.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.