Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



mert britaine elleme derim ben onun dışında diğer magincia jhelom ve benzeri şehirlerde biraz yenilik yapabilirsin bence.
Jhelomda zaten skill kasma yeri var. Balıkçılar için orası pek iyi olmaz. Nujelm yap desem, zaten nujelmde balıkçılar dolu oluyor. Özellikle banka kısmı.

Birde revoda şuan balıkçı ile takılan neredeyse hiç kimse kalmadı. Herkez scribe ve ticaret e kaymış durumda.

Bence öyle bir şey yapmalısın ki o senelik kaliteli playerların bile ilgisini çekmeli.

Mesela, denize small stone house arsa boyutlarında bir iskele yapıp playerlar oralara ev kurabilsin. Gemiyle girip çıkabilsin.
Aslında düşüncem şu yönde Sosariaya denizin üstüne bir ada ve adaya büyük bir liman.Bu adaya verilen events ile adada daha çok balık tutulmasını sağlanan bir sistem.
Köprünün bir playera ne gibi bir iyiliği dokunurki yenilik yapılsa ne olur yapılmasa ne olur altı üstü köprü abi :)
Çok trafik var , şehirin gelişmesi için yapmıştık :D

Şaka bi yana o köprü ve tarla projesinden vaz geçtim zaten.

Teşekkürler yorumlarınız için.
Denizin ortasına liman fikri andoria daki ticaret şehri ile örtüşür. İkinizin mantığı aynı. Bence revoya yakışmaz.

balıkçıları canlandırmak istiyorsan, ağ atmadaki olayı eskiye çevirebilirsin. Ama bu şekildede kısır döngü oluşuyor. Çünkü eski sistemle adam 300m kasmıştı.

Bence daha ütopik bir çalışma yapmalısın. Sana tavsiyem Britain şehrinin alt kısmını canlandırman olur. Oralardada action olduğu zaman tadından yenmiyordu.
Bu kadar çaba özenmek için değil özendirmek içindir.Benim fikrim liman değil , büyük bir ada.

Şuan için britain'de bir çalışma düşünmüyoruz.Ayrıca olayı reklam konusuna çevirmeyelim lütfen.
Ben builder olsam şöyle güzel boş bir alana bir labiret yaparım britaindeki gibi tuzak yerleştririm tam ortasınada güzel bir peynir koyarım ki fareler ona ulaşmak için çabalasınlar :=)

Tuzakları öyle bir yerleştirceksinki ama peynire ulasması zor olsun gibi ne sacmaladım bilmiyorumda gece gece aklıma geldi iyi çalısmalar dilerim :)
Aslında labirent olarak şöyle bir şey olabilir.

LAbirent yaptın diyelim. Tuzaklar gate şeklinde olup, invis olacak. Player o görünmeyen gateden geçtiği zaman bir kare gibi bir alana gidecek ve oradaki yaratıkları öldürecek. Mesela 10 tane spider gibi. Yanında heal pot cure pot olmayacak. Sadece bandaj. Warriorlar için 5 lesser cure 5lesser heal olabilir.


O gateden çıktıktan sonra labirtentte kaldıgı yerden devam edecek. Bir tuzaga daha girince yine kare şeklinde yada yuvarlak şeklinde bir alana girip oradaki yaraıkları öldürecek. 5 tane lich gibi.

Labirentin sonunda 20 tane zor bir yaratık çıkıp onları öldürebilirler. eğer labirenti geçip hayatta kalırsa güzel bir ödül verilebilir.

survivor yarışmasına benziyor ama daha fanzatik bir olayş.
Nydrian* : Aslında düşüncem şu yönde Sosariaya denizin üstüne bir ada ve adaya büyük bir liman.Bu adaya verilen events ile adada daha çok balık tutulmasını sağlanan bir sistem.

Sosaria Denizin üstüne güzel bir ada yada eksiksiz bir balıkçı şehri, güzel ve hoş olabilir diye düşünüyorum.
Events ile tutulacak balık oranı 2 katına çıkartılır bu sayede balıkçılar huzura kavuşur :)
Köprü güzel olmuş
Köprü düşüncesi güzel



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.