Merhaba arkadaşlar aceleden ve uykusuzluktan yazdıgım yazı ıcın tekrar ozur dılerım ve sunu belırtmek ısterım çok yorgunum buraya yazıyı yazacak zamanı dahı yokken aramak ıstedıgım nıtelıkte ınsanlar ıcın topic actım..oncelıkle bazı arkadaşlar topice belırttıgı gıbı yok rp yok orta cag dusuncesı falan fıstan... arkadaşlar oncelıkle sunu belırteyım Role play sadece orta cag oyununda yapılmaz wow popomunda line age gıbı oyunlarada Rp Wardır fakat rp nın amacı ortamın sana degıl senın ortama adapte olmandır.. rp cag devır tarıh secmez benım ultıma anlayısım uonun artık modern ıtemlerle kullanılmasıdır.ben herturlu oluımsuzluklara ve olumlu laflara acık bır ınsanım ve elımden geldıgını yapacagım. fakat su bı gercek hazır menulerı alıp kullanılmıs bır shard acmayacagımdan tum herkez emın olabılır.bugun bır shard oluşturmak ne yazıkkı 15dk kadar kısa bır surede oluyor sıstemlere baksanız hepsı aynı robelerın ısımlerı neler olmadı neler ama goruntuler ozellıkler aynı sacma sacma ıtemler sacma sacma goruntulerde oynandı bugune evemı gırıyosun yoksa agıramı bellı degıl.. fakat bızım serverımızda cag atlama olayı var . connector ındırdıgınızde her 30,40 gunde bır server uzerınde cag atlama oluyor yenı patch upload oluyor ve bırcok ıtem ınsanlara sunuluyor. gerçekten kalıtelı ınsanlarla kalıtelı bır sunucu koymayı hedeflıyoruz. bu yazıları eksık yada ımla hatalı yazıyor olabılırım uykusuzlugumun ve calısmamın karşılıgı olarak kusra bakmayın.. Serverımda 2.3 world buılder arkadaşa ıhtıyacım var bunlar server acıldgındada gorevde kalabılırler . sımdıden tum yorumlara teşekkurler





Bu konu MillyOnda1 tarafından düzenlendi(2009-07-28 02:22, 14 yıl önce)
Umarim devami olan bir adim atmis olursun ancak bu sekilde scripter aranmaz ole gelisi guzel herkesin gelebilecegi bir sekilde sctipter pis agzima dus olmazki zaten bu cagrina gelen de hayir icin gelmez !....
eski çağ oyununa eklediğiniz eşyalara bakın valla helal olsun diyecek bişey kalmadı artık size...
herkezın zevkı farklı ;) ortacag dıosun ama aynı sıstemlerı gormekten bıkan ınsanlar var ustelık benım zevk anlayışım kımseyı ılgılendırmez açarım gelen gelır gelmeyen gelmez..
Saçma verdata pacthlerinden başka birşey göremiyorum.Üstelik orta dünyada geçen bir serüvende, beyaz samsung monitör ve logitech klavye setinin ne işi var onuda anlamadım.

ahh.. rahmetli monalizza nerelere düştüğünü bilseydi hiç dünyaya gelirmiydi acaba...
bu orta dunya gelışmıyormu hıç ?
Bak arkadasim guzel yapmissin gercekten ugras vermissin birak kim ne derse desin!. Fakat yukarida da belirttigim gibi birilerinin sana yardim etmesini istiyorsan bu sekilde arayisla olmaz tanidigin guvenilir birilerini bulmalisin ben yardim edebilirim ancak surekli ilgilenemem sana om attim dilersen ekle ...
yazı yazacak zamanım yok zaten belırtmıştım en annamlı bır şekılde yazdıgımı farzedın uzgunum bu topıce arasıra bakabılırım eğnceler ;)
Gerçekten emek verilmiş bir proje şimdiden aradığınızı bulmanız dileğiyle başarılar.

Bu konu Zeus tarafından düzenlendi(2009-07-28 02:48, 14 yıl önce)
Zeus : Gerçekten emek verilmiş bir proje şimdiden aradığınız bulmanız dileğiyle başarılar.

teşekkur ederim dostum ..
Silindi
Banned
0
Abicim diyorsunki bu orta cag hicmi gelismiyor.. Kusura bakmada bizler suanda kalede oturmuyoruz , yada Gokdelenlerimiz kerpicden degil : ) Sen birseyi gelistirir iken bir yeri eksik birakirsan gelisme olmaz , Yukarida agzin pabuc gibi masallah.Emege saygimiz var hos guzel dusunmussun ama savunma yaparken biraz mantik yurut.Eger uo da bir tv yapiliyor ise , ona uygunda ilerleme yapicaksin..Bu kumandasiz eski rensiz tv lerden de degil..Bir seyi gelistirir iken mantik yurutun .. Ozaman bastan harita yap , veya tum Binalari sil yeni modern binalar yap , bakacilari kiz yap,etek giysinler : )) Bankaya buyuk bir kasa koy falan ama birseyi modernlestiriyor iken herseyi ona oranlaman yararina olur .. Insallah aradigini bulursun.
Cuerdreth : Saçma verdata pacthlerinden başka birşey göremiyorum.Üstelik orta dünyada geçen bir serüvende, beyaz samsung monitör ve logitech klavye setinin ne işi var onuda anlamadım.

ahh.. rahmetli monalizza nerelere düştüğünü bilseydi hiç dünyaya gelirmiydi acaba...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.