Tüm yorumlarını oku istersen,bu yorumu için demedim.Doğru söylemek bir sunucuyu player sayısına göre ölçmek midir?

edit :

Yanlış anlaşıldım sadece Türkleri aşağılamak olarak söylemedim.Kendini veya birçok öğrenmek isteyen arkadaşı aşağılamasına gerek yok.

Şuna benziyor '' gavurlar yapıyo abi işte.. ''

be adam elindeki olanaklardan yararlanmazsan,yerinde sayarsan tabi yapar.Umarım anlaşılabilmişimdir.
Ya topluca berbat iş çıkarıyoruz ki o da yorum yapıyor gayet haklı bence emekçalan sunucular oldukça böyle de devam eder...
Mesajımı düzenledim.Ben emek çalan bir sunucu göremiyorum,yapılan paylaşımlardan yararlanmak kötü birşey değil ki.Era*** kastediyorsan,o packı aylarca sitelerde gezdiren sizdiniz,üzerine yatmayın.Çok uzatıldı bu konu.

Neyse konunun uzamaması dileğiyle.Öm ile görüşebilirsin Xantier.

Bu konu Nexima tarafından düzenlendi(2008-10-29 20:21, 15 yıl önce)
yo ben ondan bahsetmedim yani oyuncuları 2 ay kastırıp , bi güzel kapanan sunucudan sözetmiştim. pack konusunu bıraktım artık. packı satanlara sorucan zaten
Özür dilerim yanlış anladım o zaman.Hemen hemen aynı şeyleri söylemeye çalışıyoruz.

Suç U-S üstüne kaldı,yardım etmek yerine kişileri aşağılama yolu seçiliyor.
U-S= Ultima Online ve Counter Strike Bilgi Platformu


Aylin[/]
Zıttırı vıttırı konulara yardım ediyorsunuz sonra önüne gelen server açıyor

Bunun cevabını vermek istedim.
Burası paylaşım forumu tabikide ama işte birisi server açacak daha 2 dungeon döşemeyi bilmiyor yada 2 alan yapmaktan aciz bu zihniyetle gidilirse 100 server 10 player devam edicez.

Ayrıca amacım kesinlikle tartışmak değildir.Gerçekler acıdır 8 sene öncesi 2 3 server vardı serverlar 250 300 kişi şeklinde oynanırdı.

sene 2008 oldu 50 tane sunucu oldu 10 player şeklinde devam ediyor yazık buna sebeb olanlar bizleriz işte
Tamamdır demek istediğini anladım. :)
Aylin misin nesin sanamı soracam evet istesem orda dediklerimi kendım'de yapardım.Demekki vaktim yok başta ne dedim konuyu saptırcak mesaj atma.
pardon ama neden inşallah aradığını bulursun yazmış adam define aramıyor zaten yardım etmek isteyen buraya mesajı yazar.Gereksiz post kasmalar !
yıllardır sölüyorum çıkın dışarı dışarda ne güzel hayat war sallayın uo yu uo ile para kazanan yok şu dünyada. sallayıııııın
Olmasmı Beya War Hatta Adı Fatalwar Eskiden Cok Güzel Bir Serverdi Sonra Donateyi getirdiler falan filan azına .ıçtılar serverin sonra herkez bıraktı amaa adam sağlam cukka kaldırdı
Size varya aşırı derecede çok gülüyorum:D:D.Herkez düşmüş bi Ultima'yı kurtarma sevdasına.:D:D
Calla adam gibi bi iş yapıcaksan tabi pvp serverı için aynı mı bilmyorum ama kafadan 80-100 ytl harcaman gerekiyor ayda :D Host + Web Site + Domain vs vs derken bi bakmışsın para gitmiş :D:D
StaNy : Aylin misin nesin sanamı soracam evet istesem orda dediklerimi kendım'de yapardım.Demekki vaktim yok başta ne dedim konuyu saptırcak mesaj atma.

Eminimki senin bildiğin komutlar bu kadardır.

.admin .xedit. .mtele:no
fatalwar 5.0.7.1 client özelliklerini kullanıyodu fark yarattık diyodu pek de gülüyodum. ninja savaş makinesidir diyo bi deedin içine 500 kafa koymadan seviye atlayamıyon. Runuoda 10-11 arası damage veren Sai adlı çift bıçak gm kesebilir köpek öldürür olmuş.

eklemeden edemicem bomberman diye bi oyun koymuşlar , "Fatalwar Online Gaming sıradışılığı ile bir çok oyun serverini geride bırakmayı başarmıştır.. " hani yaratıcılık ?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.