beyler serveri acicam ama bir iki ufak teknik sorun war onlari giderebilmem icin bir arkadasa ihtiyacim war msnadresim - [email protected] eklerseniz sevinirim .
bir iki ufak teknik sorununu buraya yazarsan bende dahil herkez yardım eder ;)
Master
59.2997
Acil olmayan bi yardım görmedim zaten. Ragnarında dediği gibi buraya yazarsan daha hızlı sonuca ulaşırsın.
İlla Acıcan mı ? 2 Aydır acıcam diyip, gereksiz, konuyla alakası olmayan isimde ve içeriksiz topicler acıyorsun :)
Birr moongateyi bile herhangi bir şehire yönlendiremiyen Kişi nasıl server acıyor , neye güvenerek açıyor merak ediyorum dogrusu :o_O
Master
59.2997
Uo nereye gidiyor sorusunun cevabı işte bu. Şimdi anlıyorum yabancı shardlar neden az ve 2xxx online oluo çünkü adamlarda bilenler server açıo ve kaliteli hepsi.
Kaliteli + 0 ego.
Bu 1-2 teknik sorun sphereyi baştan açmaksa işimiz var demektir =)
evet ragnarın dedıgı gıbı yaparsan herkez yardım eder sana
andain insanlari ezmesini cok seviosun kendinide bir [BOK] Zannediorusun. ayrica sende benim gibi sorarak ogrenmis olman gerek boyle seyleri ben serveri actim demiorum acicam diorum ne zman bunlari ogrendikten sonra ayrica u-s yi sen kirletiorsun fazla konusma bir gun ben degil baskalarininda senin hakkinda ne dusunduklerini soyledigimde agzin acik kalacak okey bana yardiminin dokunmasini isteyenle r luften msn adreimi eklesinler TESEKKURLER.
Silindi
Banned
0
eğer sorunlarını msnden halletmek istiyorsan bu foruma girmene gerek yok değil mi ?
haklisin mortal ama oyle gerekmisti ozel durumlardan dolayi
Silindi
Banned
0
Artık Boyle Baslıklardan Ve Konulardan Sıkıldım. Yemın Edıyorum Sıkıldım Bırı Gıder Acil Yardım Der Sorunu Sudur Bana Bilmem Ne Scp Yazarmısınız. Konuna Gore Baslık Acarmısın Lutfen Bır dahakı Sefere. Ve Ogrenmen Gereken Seyleride Arastırarak Ogren.

https://www.ultima-strike.com/indir Once Burdakı Herseyi Oku Ogren Ondan Sonra Takıldıgın Bır Yer Oldugunda Gel Yardım Iste Ve Andain Hakkında Soyledıklerıne Dıkkat Et Cunku Cok Dogru Bır Laf Soylemıs Sen Ogrene Ogrene Acıcagın Serverda Cok Hatalar Olucak 2 3 Kısı Gelıcek Beyenmeyıp Gıdıcen Ve uo Kalitesi Yıne Dusucek https://www.ultima-strike.com/forum/ultima-online/role-play/bi-fikirr-q28165#bottom Insanlar Ultimayı Yukleltmeye Calısıyor Sen Dusurmeye Calısıyorsun Once Oku Calıs Kendınce Bırseyler Yap Bu Kafayla Gıdersen Kendını Kucuk Dusurursun


Bu konu By\Tymaron tarafından düzenlendi(2007-09-24 00:15, 16 yıl önce)
anelka9999 : beyler serveri acicam ama bir iki ufak teknik sorun war onlari giderebilmem icin bir arkadasa ihtiyacim war msnadresim - [email protected] eklerseniz sevinirim .

Kıvırma Bu Cümleden Öğrenmeye Çalışman Değil,Bi iki Hatayı giderip server açman anlatılıyor,bu 1.
2. ise Ben Ne sAnıyorum. :D Benim Hakkımda Hiç bişe bilmediğin ne kadar belli.Ben SCriptten Anlamam, Aslada server açmadım, bu bilgimlede açmamda (Açtıgın topiclere bakarsakta bilgim azda olsa senden üstün scp konusunda)

Burdan Ben Senin Hakkında 2 şey çıkardım kafamda,

1)40 ayaksın bir dediğin bir dediğini tutmuyor(Yani Dönek)
2)Herkesi kendin sanıp diğer kişiler hakkında da aynı yorumu yapma
3)Neyse.


Artık Yazmasan daha iyi olur..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.