Arkadaslar ben yeni baslıorum amator sayılırım eskiden oynuorduk ama unutmusum simdi ben

Ultima Online Mondain's Legacy ddie bir program yukledim yani uoml_setup
normal bir serverda oynamayı dusunuorum 2D 3D link cıktı 2D yi yukluorum suan ama hala bişiler yukluor bunlar nedir anlmadım bi yardımcı olursanız söyle birseyler yuklenıor.
___uo Auto Patch___
Starting patch session...
Transferring patch information
Downloading patch uosa_win32_7-0-3-0.rtp( 336186200 bytes )
Downloading patch uosa_win32_7-0-3-0.pat( 12 bytes )
Downloading patch uosa_win32_7-0-3-0.rtp( 336186200 bytes, resuming )


Arkadaslar dogru seymi yukşlenıor acaba?
Mondain's Legacy'de 2D - 3D Vermez Direk Yükler O AOS'dir. Yükledigi Seyde Uo Patch Player Olarak Oynucaksan Yüklemeni Tavsiye Ederim Oyunda Takilarak Kosma Sorunu Yasamazsin. Player Oynamicaksan Yüklemene Gerek Yok
the legend alakasız bilgiler vermişsin.

@delaquantes
herşey yolunda gitmiş doğru bi şekilde yüklemişsin ;)
Hayir Patch'ı Soruyo Ben Patch Yükledigimde Takilma Sorunu vsvs Gibi Basit Sorunlari Yaşamiyorum. Ayrica Uoml'de 2d 3d Buttonlari Vermez Veriyosada Benim Bugüne Kadar Kullandiklarimda Öyle Bişi Yok.
Demekki hiç patch yapmamışsın patch yaparken çıkar çünki 2D 3D sorusu
evt ilk defa yukluorum pcye uo yu cıktı bende 2D yiy ukledim yukleme tamamlandı ama bir sorunla karsılastım gene :S oyuna girmek için bir server indirdim Ama Bana Söyle Bir Hata Verdi..

Ultima Online Does Not Appear To Be İnstalled Corrctly on your system. Please re-install UO by running the setup. exe program located on your UO CD-ROm
Bu Hatayı Nasıl Düzelte Bilrim yardımcı olursanız 6yıl sonra uo tekrar baslamak istiyorum ve elimden geleni yapsamda bilgi yetersizliginden dolayı oyuna giremiorum yardımcı olacagınızı düşünüyorum tesekkurler..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.