merhabalar.6 yıllık bir uo oyuncusu ve pek çok stafflık deneyimi olan biri olarak bu topici açmak istedim.
Öncelikle neden yeni bir server açmak istedim onu anlatayım.
6 yıldır bu oyunu oynuyorum ama her geçen gün aldığım zevk daha da azalıyor.con conlu renkler,ne olduğu belli olmayan binekler beni oyundan soğuttu açıkçası.Bir çok server açan arkadaş gibi bende yeni bir düşünce yolunca yeni bir server açmak için kolları sıvadım.
Düşündüğümüz proje 5 yıl öncesinin ultimasını şimdili ultima ile sentezleyen,con conun çok olmadığı,şimdiki con con renkler yerine yeni savaş ve skill sistemleri getirecek bir proje.
Şimdilik benimle çok eski bir staff arkadaş bulunmakta.Kendisi 2 yıl önce 200 online player a ulaşmış bir serverin kurucusu.2 akıl bir araya geldik ve çılgınca fikirleri olan arkadaşlar bulmak için buraya yazdık.Bu da buraya bu yazıyı yazış amacımız.
Hiç bir şekilde maddi beklentim olmadan bizlerle bir olup bu güzel projeyi hayata geçirmemizi sağlayacak scripterlere ihtiyaç duymaktayız.Boğaziçi Üni. Bilgisayar Müh Fakültesinden iki öğrenci ve 1 öğretim görevilisi arkadaşta birlikte bizlerle çalışacak.
Kurulacak projemiz sadece Türk playerlara hizmet vermeyecek olup uluslar arası tanıtım yapılarak diğer uluslardan ultima oynayan playerları da çekmeyi düşünmekteyiz.Bunun için küçük bir platformda deneme süreci aşıldıktan sonra gerekli maddi yatırım yapılacak ve sistemlerle ilerleme kaydedilmeye çalışılacaktır.
Bu projede adını geçirmek isteyen,kendisinden yalınca istenilen bilgi ve beceresini ortaya koyabilecek arkadaşların [email protected] msn ve mail adresiyle iletişime geçmelerini rica etmekteyim.
Teşekkürler,Hayırlı ramazanlar
Lütfen önce isdeğinizi anlaşılır düzgün bir türkçeyle anlatınız. Diğer bir konu ise kafanızdaki proje düşünce şöyle şöyle yapacağız böyle yaparsak böyle olur ben şunun taraftarıyım, gibi düşüncenizi belirtirseniz böyle düşüncesi olan arkadaşlar varsa iletişime geçerler anlatabildimmi.
Sizin bu oyuna katabiliceğiniz en büyük katkı kaliteli serverlarda oynayarak kaliteniz ve seviyenizle destek olmanız herkez bu kafayla sunucu açar.
İsteyen istediğini açar belkide güzel bir server olur umut dünyası bol şanslar.
[Static] : Lütfen önce isdeğinizi anlaşılır düzgün bir türkçeyle anlatınız. Diğer bir konu ise kafanızdaki proje düşünce şöyle şöyle yapacağız böyle yaparsak böyle olur ben şunun taraftarıyım, gibi düşüncenizi belirtirseniz böyle düşüncesi olan arkadaşlar varsa iletişime geçerler anlatabildimmi.

En sevmediğim şeydir insanlara yanlış yazıyorsun denildiğinde o cümlede kendisinin yanlış kullanması. Sizin yazınız çok mu imla kurallarına uygun? Herneyse...

@tiyb
Aradığınızı bulmanız dileğiyle, projenizde başarılar dilerim.
Superadminstratours : İsteyen istediğini açar belkide güzel bir server olur umut dünyası bol şanslar.
Boş konuşuyorsunz uygun bir dille daha iyi bir öneride bulundum bu kadar atlamamak lazım herşeye.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.