Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Oncelikle Herkese Selamlar

Uzun zamandir yurtdisinda olmamin sebebiyle uzun bi suredir siteye giremedim . 1 ay once turkiyeye ailemi ve arkadaslarimi gormek uzere gelmistim ve ekonomik krizin herkesi ne kadar etkiledigini gordum.

Sponsorluk kurallarini okudum ama artik maalesef turkiye vatandasi olmadigim icin bi tc kimlik numaram yok . Suanda Avusturalya da Wa Eyaletinin Perth de Cottestlo da yasiyorum ve de United Marketing Company de Guzel bi isim var . Zamaninda tanidigim yetenekli tum Scripter lar world builder lar kisacasi Ultima Online oyununda buyuk bi yetenek ve fikirleri olan arkadaslarin maddi durumlarindan dolayi bir server acamadiklarindan dolayi onlara bu sansi vermek istiyorum .

Istekli olan arkadaslarin server in hazir oldugu anda server in acilicagindan , gerekli her siteye reklam verilip kaliteli bi kadro halinde server i oyunculara sunmaktan ve her bir masrafta ve ihtiyacta arka durucagimdan supe duymamalarini dusunmelerini rica ederim .

Suanda tanidigim ve guvendigim host sirketiyle gorusmemi bitirdigimi ve bekledigim yetenekler ,

- 3 Scripter
- 2 World Builder
- 1 Quest Writer
- 1 Web Master ( Kendisine Site Yeniliklerinde Odeme Yapilicak )

ve de Ultima Onlinde her yonden bilgisi olan ve yeni baslayan oyunculara saygi ve sabir icersinde yarim edebilicek 3 Gamemaster

Alinicaktir .

Scripter vede World Builder lardan bekledigim performansi gormedigim zaman server dan uzaklastirilicagini simdiden teymin ederim .

Bu Girisimdeki amacim artik oyunun cok basitlestirilip ph acik serverlarda skill kasma alanlari kurulup o eski ultima zamanlarini yasayamadigimizdir . Yeni Oyunculara eski gunlerdeki ultimayi gostermek ve eski yetenekli oyunculara ultima yi yeniden kazandirmaktir .

Ultima-Strike Catisi Altinda bulunan bir cok Yetenekli arkadas oldugunu cok iyi biliyor ve onlari projede kadroda gormekten onur duyucagimi soylemek isterim .

Staff arkadaslarinin Basarilarinin avans ceklerini karsiliginda cok buyuk bi miktar para olmasada taktim edicegimide burda Ultima-Strike Ailesi onunde verecegimide belirtirim .

Server acildiginda ise tum ultima-strike ailesini gormek beni onurlandiricaktir .

Saygilar .

Bu konu slazer tarafından düzenlendi(2009-03-12 07:41, 15 yıl önce)
- 1 Guest Writer - Quest writer

olucakdı sanırım. Ücreti ile web siteni istediğin şekilde yaparım.
Duzelltigin icin Sagol Msn i Ekledim Simdiden .

Ilgi Gosteren Gosteremeyen ve Gosterecek Herkesden simdiden Tesekkurler
İletişim İçin bir adres bırakmanız gerekmezmi ?
Özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.
Arkadaslar Msj lariniz icin Tesekkurler Gerekli Tum elemanlar bulundu Suanda ise Server Acildiginda full-time bizimle beraber calisabilicek arkadaslar ariyorum . Serverda Gamemaster alti Derecede Seer yada dierleri derecesinde Staff bulundurmayacaktir . Sadece 2 gamemaster alimi olucaktir . Deneyimli arkadaslari bekleriz . Tesekkurler ...
3 scripter çok profesyonel olmadıkça biraz fazla geldi 2 idealdir. 3 de sorun yaşayabilirsiniz.
Hayırlı Olsun.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.