Şu Aralar Cok Canım Sıkılıyor %20 oldu ultima online downloadı. acaba indirmek hatamı olur yoksa oynayabilcegimiz güzel bir server varmı die merak ettim...yardımcı olabilecek varmı?
güzel server derken ne düşündüğüne bağlı? yani online oyuncu sayısımı yoksa sistemler bakımındanmı.
hem online sayısı hemde eski sadelikte bir server, caf caflı olmayan...
Silindi
Members
0
ravenloft : Şu Aralar Cok Canım Sıkılıyor %20 oldu ultima online downloadı. acaba indirmek hatamı olur yoksa oynayabilcegimiz güzel bir server varmı die merak ettim...yardımcı olabilecek varmı?

Yeni bir servr acıyorum 3 4 gune sıtesı ve accont alım ıslemlerı tmam lancak bıldıgımız eskı uo ole fazla cafcaflıda degıl senın caf caf lıdan kastın sanırım bu 3d ler falan galıba ve abartılı olan sıstemler sanırım bunlar bızde yok bı bakarsın hosuna gıdecegını umuyorum
Eski oyuncuların zevkle oynayabileceği bir server şu anda yok.
Bence hiçbir oyuncuya hitap edecek sunucu yok şu an.Can sıkıntısından takılıyor çoğu.
nebula hafif bir item ve char res yedi orada takılanlar var biraz ilgini çekerse
Cs online oyna çok zevkli ultimayı boşver artıki
Syntax : Bence hiçbir oyuncuya hitap edecek sunucu yok şu an.Can sıkıntısından takılıyor çoğu.

Evet oyuncuya hitap eden tek sunucu vardı Nimloth oda kapandı degil mi :D__???

Var kardeşim
www.nebula.gen.tr
www.sivana.gen.tr
www.andoria.gen.tr

Buyur.Bence kimseye bişey sorma kimse kimsenin yaptıgı işi begenmiyor.Oysa gayet güzel sistemler gayet hoş işler yapılabiliyor Türkiyede Ultima Online adına.
Nimloth oyunculara hitap ediyor diye bir laf çıkmadı ağzımdan götünden uydurma laf uydurma.Andoria mı oyuncuya hitap ediyor ahaha güldürme.Sivanada da oynadım beklentilerimin %20 sini anca karşılayabildi.Nebulada tekrar başlayacak bir oyuncu için ideal bir sunucu değil bana göre.
Kardeşim iyi güzel yazmışsında bu göt falan olayına neden giriyorsun bu nasıl bir hitap şeklidir?Ayrıca sana tavsiyem dostum şu hitap şeklini kurdugun cümlelerdeki kelimelerini 2 sefer oku.Sinir yapacaksan , strese gireceksen cevap vermek zorunda degilsin.

Bu konu yurnei tarafından düzenlendi(2010-05-24 22:59, 13 yıl önce)
Bir kaç servera girdim baktım hiç biri sarmadı :)) birinde 2 saatte 1 m kastım dilenci bi charla , dierinde 2 saatte 8x warlock , dierindede olan charıma girdim millet almış başını gitmiş en iisi oynamamak herhalde...
Bugune kadar Onyargılarından ötürü run uo oynamadıysan kesinlikle runuo tavsiye ederim.Ultimaya ilk basladıgn zamanlardaki zevki arıyorsan warturk diye bir server mevcut.Oyunu ogrenmek icin yardımdada bulunabilirim ( bilmiyorsan ) saten yetkililer cok ilgililer saolsunlar... googleden aratabilirsin.

Not: server sahipleri ile yakından uzaktan tanışmışlıgım yoktur.
Ravenloft hala istediğin gibi bir shard arıyorsan. https://www.soa.gen.tr tafsiye ederim. İstediğin sadelikte ve kaliteli playerları ile 3 aydır yayında.
oyna eskileri yad edersin



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.