Sağolsun bir arkadaşım hediye olarak orjinal WoW almış bana :). Ama arkadaşlar ufak 1-2 sorum var. Denilene göre ilk ay hediye, sonrasında aylık para ödenmesi gerekiyormuş doğru mu? Ücretsiz serverlar var mı? Nasıl kayıt olabilirim ücretsizlere ve ne şekilde oyuna giriş yapabilirim? WoW Hakkında bildiğim tek şey sadece online oynanabildiği. Oyunun nasıl kasıldığını falan keşfetmek istiyorum da bu sorularda kafamda çok büyük yer kaplıyor.

Yardımcı olan olursa çok sevinirim.
Evet ilk ay ücretsiz.Daha sonra belli bir ücret ödeyeceksin sanırım 14 dolardı.Private serverları tavsiye etmiyorum çoğu bomboş kendi başına oynarsın.Orjinal serverler her yönden daha iyi.
Tabiki orjinal serverlar daha güzel ve güvenlidir. Fakat ne bileyim illa Türk serverı olmak zorunda değil yurtdışında da olur. Güzel free serverlar bulunur mu? Yoksa WoW sadece orjinal serverında mı gerçekten oynanır?
Birtane site vardı sitenin ismi aklıma gelirse pm atarım
Çok saol :)
orjınal serverda oynayınca dıgerlerını bırakıyorsun zaten ınan bana.ılk ayı ucretsız (10 gunluk bı sure daha war ama tawsıye etmıyorum 20 lvl flm kasabılıosn sadece)
Oynuyorum şu anda Bloodhoof (öyle bişey di adı) serverında :) 26 lvl Giraiel :).

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.