Selamlar arkadaşlar;

benim şu an bir sunucumda account sistemi kuruluydu.Mail server kurup restart attım.

mysql_connect
session_start

komutlarını okumamaya başladı geçen sefer yine olmuştu tekrar yükledim düzeldiydi fakat şimdi olmuyor.Ne yapmamla ilgili tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum..
ilk öncelikle bunun veritabanları ile alakası yok php.exe yani php disabled olmuş yada çalışmıyacak hale gelmiş. Yeniden kurman gerekicek.
Lucretius : ilk öncelikle bunun veritabanları ile alakası yok php.exe yani php disabled olmuş yada çalışmıyacak hale gelmiş. Yeniden kurman gerekicek.
Yaptım çok denedim.Olmadığınıda yazdım yukarda sanırsam gözünüzden kaydı neyse nerdeyse 100 e ulaşıyorum yeniden kurmakla.Ne yapmam gerek ? Php.exe yi bulup çalıştırmakmı gerek ?
başlat>appserv>control server by service> restart apache
dene bakalım
yada
başlat>çalıştır>msconfig

hizmetler sekmesinden php ile ilgili hizmeti arayıp açık olup olmadığını kontrol et.
Şuan sunucuda bir sorun var az sonra gelecekmiş tekrar ama apacheyi restartlamiştım olmadıydı.Kesin php.exe dendir.Sunucu geldiğinde yazacağım.Bu mesajın arkasına yazarsanız sevinirim anti-bump korumasından dolayı.
tamam
Php.exe de sorun var msnconfig de bulamadım fakat el ile öalıştırdım hatalar verdi bir dosya bulunmuyormuş halbuki yalan ben appservi tam 43 kere silip tekrar kurdum :)Eğer elinizden birşey gelirse söyleyin özelden sunucunun bilgilerini yollayım.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.