Novice
0.1
Beni 2 sorunum var Vbasic ile connectoru yaptım bitmek üzere ama şu sorunu hallemedim client.dll yi client.exe yapınca connectora gerek kalmadan kullanılıyor nasıl engelleyebilirim ???
Açar mısın biraz daha anlayamadım :S
arkadaş .dll uzantısını .exe yaparsan Taby öle olur :D nasıl düzeltecekini bende tam bilmiorum ama sanırsam Deskop Short (ya işte masa üstüne kıas yol şeyisi) varya ane wizard yaparken oradan olması lazımdı :?
Sanırım arkadaş milleti keklemek için client.exe adlı dosyayı zamanında client.dll yapmış ki hani dynamic link library gibi görünsün millet exe sanmasın. Sonrada bunun için ufak kodlu bir connector hazırlamış bu da client.dll yi direkt çalıştırıyor. Tabi millet çakal , bu dll yi farkedip .exe ye çeviriyor uzantıyı ve çift tıklayıp çalıştırıyor. Sonra ver elini dupe... Yanlış mı ?
Bunu fixlersin arkadaşım .dll yi Kitli dosya yaparsın ne ismini nede uzantısını deiştiremezler nasıl Kitlicem dersen..Dosya kitleme programları mümkün olabilir yada ne bilim öle bişy ama Kitlersen Dosyada Kitlenirmi bilmiorum ama + Dupe yapmak isteyen her türlü yapıor .scp lerle Fixlemeyi dene :D
Novice
0.1
Xantier anlamış beni

@kedi777
senin dedinede birbakıyım

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.