Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim . Durum şudur ; www.teoshare.net adresine girdiğinizde Uyarı: Burada Yanlış Giden Bir Şeyler Var! Toshare.net kötü amaçlı yazılım içeriyor. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
Google, devam etmeniz halinde bilgisayarınıza yüklenebilecek kötü amaçlı yazılımlar tespit etti. Bu siteyi daha önce ziyaret ettiyseniz veya güvendiğiniz bir siteyse, bu kötü amaçlı yazılımlar siteye kısa bir süre içinde eklenmiş olabilir. Şu anda bu siteyi açmamanızı tavsiye ediyoruz. Yarın yeniden deneyebilirsiniz ya da başka bir siteye gitmeyi düşünebilirsiniz.
bunu nasıl düzeltebilirim server olarak herşeyi hazırlamamıza rağmen hala buyüzden açamadık.Simdiden teşekkürler.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2011-03-18 23:04, 13 yıl önce)
Bunun saçmalıkla bir ilgisi yok. Siteniz daha önce kötü amaçlı olarak kullanılmış veya halen kullanılıyor olabilir. Öncelikle kötü amaçlı yazılımları yok edip, Google'a bir mail atmak ilk yapılabileceklerden birisi.
Sitenize siz yada baska biriler kötu yazilim atmis buyuk ihtimalle RAT buda tespit edilip siteniz tekziplenmis.
SQL aciklari vardiysa ki herkez tarafindan bilinen bi acik bu yolla atmis olabilirler yada php display_errors' ve 'html_errors' parametrelerinde meydana gelen güvenlik zaafiyetlerinden yararlanılarak atmis olabilirler yada bi cok yöntem var.
Su zamanda zaten tekziplenemeyecek site yok yanlizca insanlar yasal engellemeler yuzunden zarar vermek yerine siteyi ziyaret edenlerin sistemlerini ele gecirebilmek, bilgi calmak amaciyla siteyi ziyaret edenlerin sistemlerine siteden sheller, trojanlar vs atiyolar.

Benim sahsi tercihimde bu yönden olurdu ki zaten öyle siteyi hacklemek yerin sunucunun DB''sine yada sistemine girmeye calisirim.
Siteyi ne amacli kullaniyosunuz bilmiyorum ama siz bi siteye download' edilebilir olarak attiginiz dosyalari kontrol edin

Bu konu Xclusive tarafından düzenlendi(2011-03-18 23:12, 13 yıl önce)
1. Bu bir saçmalık değil.
2. .htaccess dosyanı düzenle.
3. iframe varsa düzenle
4. StopBadware.org adresin bir form vardı, Temiz site gibi. O formu bul ve doldur.
googleye nasıl mail atabilirim ?
https://www.google.com/support/webmasters/ adresini incelemeni tavsiye ederim.
Cok teşeklürler suan google üzerimdeki etkisini düzeltti

Bu konu bilardo tarafından düzenlendi(2011-03-19 11:19, 13 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.