Arkadaşlar CpmFun ile özellikle gösterim ağırlıklı popüler kullanılan reklam kazanç sistemidir. Siteleriniz üzerinden de kolaylıkla para kazanabilirsiniz. Tüm dünya genelinde reklam veren ve yayıncı olarak milyonlarca üyesi olan CpmFun bilmeyenler için eklemek istedim.

>>> KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ <<<

Başlıca özellikler,
* PayPal ödeme seçeneği.
* Birçok reklam boyutları - 300x250, 336x280, 468x60, 728x90, 120x600 ve 160x600
* Ay sonu kazanılan hakedişin otomatik olarak paypal'a aktarılması.
* Aylık 100$ geçen hakedişin ay sonu beklemeden paypal'a aktarılmasını istenmesi.
* Canlı trafik ve izleme özelliği.

ÖDEME ALANLAR:





>>> KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ <<<
BU tarz başlıklar herzaman dikkatimi çekmiştir cünki tüm sphere serverler free2play ancak playerler reklamlara tıklayarak sunuculara katkıda bulunabilirler böyle birşeyi hayata geçirme fikri benimde kafamda var ancak siteyi tanıtmaktan ziyade nasıl kullanılcagını anlatsan daha iyi olurdu aslında.Mesela her click için kaç kuruş ödüyor nasıl işler siteye nası eklemeliyiz gibisinden tanıtırsan işin acemisi olan arkadaşlarıda bilgilendirmiş olurdun :)
Ben hayatımda hiç bir reklama tıklamadım şahsen kimsenin tıklayacağına inanmıyorum.Bu işler öyle günde 30 kere tıklayınca olmuyor .
NASIL SİTE EKLERİM?
Kayıt olduktan sonra MANAGE WEBSITES menüsünden Add New Website sekmesinden ilgili bölümleri aşağıdaki gibi kullanarak reklam kodunu alarak siteye ekleyebilirsiniz.


Title, site başlığınız
Domain: reklam yayınlayacağınız internet siteniz




NASIL ÜYE OLURUM

Siteye 2 farklı şekilde kaydolabilirsiniz. 1, Yayımcı (Publisher) 2, Reklamveren (Advertiser) Aşağıdaki butonlardan üyelik tipini seçip kayıt işlemine başlayabilirsiniz.

YUKARIDAKİ KAYIT LİNKERİNDEN KAYIT OLABİLİRSİNİZ.


CPM’in açılımı Cost Per Mille’dir. Per Mille, binde bir demektir. ‰ sembolüyle gösterilir.
Bu durumda Cost Per Mille, reklamınızı gören 1000 kişi başına kazandığınız para demektir. Başka bir deyişle, 1000 görüntülenme başına düşen gelir.

Eğer siteniz kaliteli hit alıyorsa veya google adsense’den ban yediyseniz alternatif olarak kullanabileceğiniz alanında en iyilerden olan cmp fun‘u deniyebilirsiniz. CPM Fun sisteminde oranlar sabit değildir ve ülkeye göre değişiklik gösterebilir, sayfa trafiği az olan siteler için önermiyoruz. Sayfa başına 3 reklam kullanabilirsiniz. Reklamlar genelikle oyun firmalarına ait , bunlardan bazıları ; Bigpoint , Traviangames , Gamelabs , Gpotato , Gamingo , imesh vb .

REKLAM TÜRLERİ

Cpm Fun sadece banner destekli reklamları yayınlar bunlar ; 300 x 250 , 336 x 280 , 468 x 60 , 728 x 90 , 120 x 600 ve 160 x 600 boyutlarındadır . Sisteme girdiğinizde ‘AD TAGS‘ menüsünden kodu alıp kullanabilirsiniz.



ÖZELİKLERİ

Site onayı gerekmiyor
Minimum ödeme tutarı 100 $
%18 KDV + %20 Stopaj gibi kesintiler yapılmıyor
Basit, gerçek zamanlı raporlama
CPM (gösterim başına maliyet)
Ödeme seçeneği olarak Paypal kullanılıyor

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.