Bir sunucu açma hayali ile yaptığım 10 siteyi paraya çevirme olanağım var mıdır?
Parayla site yaptıran sunucular var mı? Ciddi rakamlardan bahsedebilir miyiz?
Hep biri geliyor pvp sunucusu açacak site istiyor. Tanıdığım en sağlam insanların açtığı sunucular bile kapanıyor. Sonuç olarak ya yaptığım sitenin kullanılmasından zevk alarak bakmak veya paraya çevirmek istiyorum. Boşu boşuna duracağına içlerinden hoşuma gitmeyenleri paraya çevirebilir miyim diye sizlere danışayım dedim.
Novice
0.1
Artık herkez php-fusion yada php-nuke kullanıyor pek sanmıyorum para veren çıkacağını...
yine oluyor bazıları iyi bi web master arayanlar ha para verirler mi o ayrı ama arıyanlar çok oluyor
Adamin derdini anlasaydin bide :selektor
Bunu banada sordun o zaman sana kapsamlı ve tavsiyeli bir cevap verim. Bu soruları 2-3 yıl önce sorsaydın bu işten para kazanırsın derdim. Ama şimdi server açanlar bu imkana sahip değil nedenmi artık yaş ortalaması o kadar düşmüş bir oyundan bahsediyoruzki server açanların yaşlarını düşünün herhangibi bir meslek sahibi olmayan eline 40 yılda bir geçen yüksek miktardaki parayla 1-2 aylığına vps kiralayıp bedava siteyle işi götürmeye çalışan ve kendini bu işte afedersiniz bir halt sananlar. Yani bu insanların vps vericek paraları yokken siteye hiç para vermezler hemde etrafta bu kadar çok php-fusion tema oldukca. Bu işi bilmeyen biliyormuş sanan çocuklar içindi. Birde işi adam akıllı bilenlerle bir örnek verim tanıdığım bir kaç insan benimde bir zamanlar içinde olduğum bir server yeni açıldı ve bu server normalde açılmiyacaktı fakat servera sponsor çıkınca bu arkadaşlarım ve ben ultimaya geri döndük normalde bırakmıştık ama şu anda sponsor dahilinde bu sunucu aktif olmuştur fakat ben elimden geldiğince yardım edip bıraktım ultimayı. Eskiden bu olayların bu durumların hiçbiri olmuyordu oda şöyle ultima oynayanların çoğu olgunlaşmış büyük insanlardı benim yaşım gereği falan para veremiceğimden hiç nasıl açılıyor diye uzun yıllar merak etmemiştim ama bir abim adını hatırlamıyorum 24-25 yaşındaydı o zaman 5-6 sene önce falan ve bu abinin bir serverı vardı açıklıyorum çünkü yılalr önce kapanmış bir server olympusun sahibiydi. Bizim cafede takılıyordu ama yıllarca açık tuttuğu bir sunucuydu o zamanda insanlar çalışıyor ve parayla güzel işler çıkartıyorlardı şimdi ise dediğim gibi herkes ekmek elden su gölden derdinde. Ama bu yoldan para kazanmak istiyorsan sadece ultima online üzerine değil genel çapta web master'lık yap ben senin işlerini beğeniyorum hatta 1-2 tane gösterdiğin siteye hayran kalmıştım hem para kazanır hem profesyonelleşirsin... Eğer şirket vs gibi yerlere site yaparsanda ciddi miktarda para kazanırsın ama ultima sunucularından 5 lira bile kazansan git taksim meydanında göbek at derim.
Bu işi yapmaya çalışan biri olarak Tymaron a sonuna kadar katılıyorum..

eklemek istediğim şeylere gelicek olursak Uo site tasarimi yerine sphere-mysql bağlantısı ile geliştireceğin php sistemler - Web üzerinden Sphereserver a veri gönderebileceğin sistemler para kazanmak adına alternatifler olabilir
Novice
0.1
Sanmiyorum sphere-mysql adina fazla birsey cikicana cogu insan sitede verilen istatistiklere pek onem vermiyor yada sallamasyon istatistikler koyuyorlar.

Sunucu Durumu : Aktif
Online Player : 78
Online Staff : Var
Bekleyen Page : 2
Edit : Serveria giriyorum 10 kisi anca war

bir sitede surekli ayni rakamlari goruyorum. Ama gercekten emek verip yapanlarda var tabi.

Geri kalan kisimda https://serverip:serverport kullanarak idare ediyor.

Bu konu XoXo tarafından düzenlendi(2008-08-26 18:49, 15 yıl önce)
Hocam 1. sorum template olaraksa yani html ise 5 para etmez ancak ve ancak coder'lar ( php, asp ) ilgilenir. Zaten her coder'ın kendi web tasarımcısı vardır veyahut kendisi yapıyordur tasarımı yani fazla heveslenme.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.