ülkemizde ultima online server açan kişilerin çoğunun eksiği websitesi olmuştur. websitenizi bir tasarımcıya yaptırsanız uçuk meblalarla karşılıyorsunuz. kodlama bilmeyip fazla masrafa girmek istemeyenler ise wp, joomla, dle, fusion gibi hazır scriptler kullanarak kendilerine websitesi açıyor. fakat hazır script kullananların çoğuda aynı sıkıntıyı yaşıyor. ne kadar ararlarsa arasınlar hep birbirine benzer ya da daha önce başkası tarafından kullanılmış temalarla karşılaşıyorlar. ülkemizde maalesef oyunlar için özellikle mmorpg, temalar pek yaratılmıyor. günde ortalama 3-4 tane wp, dle, fusion ya da joomla tema yapıyorum. tabi işten fırsat bulursam. yaptıklarımı paylaşmak istedim. yüksek meblalar harcamak istemeyen ama yinede sitesinin arayüzü göze hoş gelsin isteyenler için. temaların değerleri piyasanın altında çünkü her isteyen inceleyebilsin istedim. temaların içerisinde .PSD dosyalarıda bulunmaktadır. temaların fiyatı 30-45 lira arası değişiyor.

Not: eğer forumda kirlilik yarattıysam ya da yanlış bir alana açtıysam yetkililerden özür dilerim.

Armada Teması



Lethe Teması



Raven Teması



Not: şimdilik 3 adet ekleyebildim fırsat buldukça yenilerini ekliyecem.
Silindi
Neophyte
3.8
lethe teması guselmiş eline saglık
teşekkür ederim
Eline sağlık bende armadayla letheyi beğendim :)
eline sağlık wordpress sistem kullanmayı düşünüyorum böyle güzel temalara rastlamamıştım uo için varsa başka eklersen seviniriz..
Nexiel
raven sırf phpbb3 dark fantasy temasına uyum sağlamak amaçlı tasarlanan birşeydi :D bu arada teşekkürler.

Xearth
ilgine teşekkür ederim yarın bir kaç tane daha eklemeyi düşünüyordum.

Html Arcane için yapmıştım fakat şuan için kullanmayı düşünmüyorum



Bu konu kortez tarafından düzenlendi(2011-04-25 15:56, 13 yıl önce)
Eline Saglık Calısmalarına Bayılıyorum.. Bu Arada Bunların Demosunu İndirme İmkanımız Varmı Acaba ?
Arkadaş yenilerini eklerse seviniriz..
Dowloand Edebilicek 1 Lİnk Mevcutmudur Kortez..


Yarından itibaren bütün temaların indirme linklerini ekliyecem. Yorumlar için teşekkür ederim.
Silindi
Neophyte
3.8
niye wp teması gidip kendileri site kodlayamıyorlar mı lol
Master
59.2997
Syn bu kadar boş yorumlar yapmayı nasıl beceriyorsun anlamak zor. Herkes kendi sitesini yapmak zorunda mı? CMS sistemlerin neden kullandığı hakkında bilgi sahibi olmadığın belli. Öğrenmeni tavsiye ederim.
"Slothere"
+1

"syn" eminim kod bilgin sıfır. + (bizim yapmaya çalıştığımız şey ise hak ettiği değeri ülkemizde maalesef göremeyen ultima online oyununun görsel kalitesini biraz daha arttırmak. bunu tabiki php, asp.net gibi dillerle yapsak daha üst düzey olur ama ben kendi adıma konuşuyorum, ben asp.net ve ya php tabanlı bir web sitesini sıfırdan kursam bu meblayı sen değil burdaki bir çok kişi kaldıramaz. en basitinden bir html tabanlı web sitesini dahi kaldıramayacak kişiler var.)

Bir şeyi bilmeden cahil cühela yorum yapan insanlar neden her yerde vardır bunuda merak ederim. Ayrıca eskiden ultima-strike platformunda böyle bilgisiz insanlar olmazdı. bilmeyen kişi öğrenmek için çabalardı. sırf yorum yapmak için yazı yazılmazdı. herneyse vs vs vs... uzar bu muhabbet.

Söz verdiğim gibi yukarıda yayınlanan temalar tek bir linkte aşağıda mevcuttur. Düzenlemek isteyen olursa diye psd dosyalarıda içerisinde mevcut.

WORDPRESS TEMALARINI İNDİR
Neophyte
26.6001
Raven temasını beğendim, güzel çalışmalar :)
Teşekkürler. Raven teması phpBB Dark-Fantasy temasına uyum sağlaması amacıyla oluşturduğum birşey. Yani birçok tasarımcının anlayacağı gibi bendede site+forum uyumluluğu takıntısı var. :) ikisi ayrı grafiklere sahip olunca farklı 2 sitedeymişsin havası uynmasını istemeyiz :)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.