eğer group sistemini istiyorsan benim bir tane vardı dur bulam :D:D Aha buldum :d
Bu sorunu kendim kod yazarak çözmek zorunda kaldım güzel olduğunu düşünüyorum
böyle sorunla karşılaşan arkadaşlar için yazdığım kodları gönderiyorum
Dikkat: Modun içindekilerin ingilizce olmasının nedeni easyMod un türkçe kararkterleri okumamasıdır bu nedenle easymod kullanıcıları zorlanmaması için böyle yapılmıştır.Kodu tamamen kendim yazdım burdan bir dikkat edilecek şey daha söylemek istiyorum modu yükledikten sonra bu düzenlemeleri yapmanız için Yüklü olanlar için.txt dosyasını kurmalısınız. Modu yükledikten sonra bu değişikliği yapmanız yararlı olacaktır. Mod yüklü olmayanlar için bu değişikliği yapmak acemiler için çok karışıklık yaratacaktır. Bu yüzden kodlarda acemi olanlara önerim modu yükleyin sonra bu ayarları yapın
Resim
NOT: RESİM GÜNCELLENDİ:...!
Bu arada arkadaşlar renkli grupları indirerek yükleyebilirsiniz...:D attım siteye bazı düzenlemeler yaptım güzel oldu

indirin ve deneyin

bu modda düzenleme yapılacak dosyalar mevcut bu renkli grupları yükleyenler diğer düzenlemeleri yapmak zorunda kalmayacaklar
Eklentiler
Renkli Gruplar.rar
Buda color groups un güncellenmiş hali hiç sorun yoktur ben şahsen kullanıyorum sorunu olan buradan yazsın halledelim

(34.71 KiB) 16 kere indirildi
RG Düzenleme.rar
Bu dosya düzenleme dosyasıdır güncellendi resimde güncelleniyor

(100.85 KiB) 15 kere indirildi
https://s2.dosya.tc/icon_renkli_gruplar.rar.html
burdaki resimin adını değişmeden
templates/subSilver/images/
içine atınız...
Bu konu xwerswoodx tarafından düzenlendi(2009-07-21 16:33, 15 yıl önce)