Novice
-14.8
Merhaba Arkadaşlar...Yeni Açılacak Serverimiz İçin Profesyonel Web Master Arıyoruz.Serverimiz Host'a Bağlıdır.Client Hazır Olmak Üzere Sadece Güzel Bir Sitemiz Eksik Eyer Web Master Olmak İsteyen Arkadaşlar Varsa.

[email protected] Eklesin.
Silindi
Novice
-14.8
Profesyonel webmaster sizi seçer mi?
Bence önce bu tartışma konusu olmalı ;-)
Profosyonel ve master ? Hmm ilginç..
ndn ılgınc web master ım deyıpte bı sıteyı yapamayanlar var bıze adam gıbı sıteyı ıstedıgımız gıbı yapacak adam lazım
Novice
-14.8
Arkadaşlar Topic'e Boş Post Atmayın Lütfen.
l3pp450l : ndn ılgınc web master ım deyıpte bı sıteyı yapamayanlar var bıze adam gıbı sıteyı ıstedıgımız gıbı yapacak adam lazım

Arkadaşım Web Master ın anlamının derinine inersen orda geçen "master" kelimesinin usta demek olduğunu çıkartabilir ve bir kişinin usta olabilmesi için ya da kendine web master diyebilmesi için o alanda sağlam tecrübe yapması gerektiğini anlıyabilirsin.Eğer bir kişi kendine web master diyorsa o 4-4 lük o işi kapmış demektir.Aksi takdirde Web Lamer, Web Kid vs. kısaltmalar kullanılabilir.

Web Master arıyorsanız girin bir siteye, sitede mutlaka web master ın mail adresi verilmiştir onunla irtibata geçin.
Novice
-14.8
Bizde Zaten İşini Bilen Adam Arıyoruz.
Belli bir miktar ücret ödeyecekmisiniz ?
TheRaskol : Profesyonel webmaster sizi seçer mi?
Bence önce bu tartışma konusu olmalı ;-)

{: Sen Seçermisin ?

Siteni Gözden Geçirdimde...Benim Görüşüm Sende Profesyonelsin.Sade,Aradığını Bulabileceğin,Göze Hitap Eden Bir Site Olmuş...


Tebrik Ederim.
Profesyonel web master bu iş ile ekmek yiyen insandır. Ve bir web sitesini en az 2500 $ a yapar amaki Türkiye standartlarında bir yapma Profesyonel arıyorsan 50 YTL ye iyi bir skini entegre eder sana..
Ben Sana Joomla Kurarım , Yönetim Panelide Var.
@DisqusteD
Bunu burda arayana kadar araştırsan, bi joomla kendin kursan mesela geliştirsen ilerde belki geleceğini kendin açmış olursun;-)
Ragnar Haklı... 15 Dakikada Joomla Kurmayı Öğrenebilirsin.İstediğin Gibi Yönetim Panelinden Sitenin Altını Üstüne Getirebiliyorsun. Dökümanlar Aşşağıda.

Joomla Resmi Web Sitesi
Joomla Türkiye Destek Sitesi
Ben Webmasterın olayım abi please :p:p:p Şaka bi yana gerçekten hazır sistem üzerinde oynamakla işe başlarsan cok daha hızlı ilerlersin.. Sistemlerin nasıl işledigini ve üzerinde edit yapmayı ogrendiginde kendi istedigin şekilde site kodlayabilirsin.. Böylece sen Web-Master arıcagına millet sana rica eder sitemizi yaparmısın die .)

Kolay Gelsin..
Flame : Ben Webmasterın olayım abi please :p:p:p Şaka bi yana gerçekten hazır sistem üzerinde oynamakla işe başlarsan cok daha hızlı ilerlersin.. Sistemlerin nasıl işledigini ve üzerinde edit yapmayı ogrendiginde kendi istedigin şekilde site kodlayabilirsin.. Böylece sen Web-Master arıcagına millet sana rica eder sitemizi yaparmısın die .)

Kolay Gelsin..


Üstad ^^'



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.