Arkadaşlar mysql'dan anlayan işinde 1 numara (2. numarada olabilir :p) bir arkadaş arıyorum.

Bu arkadaş neler yapıcak derseniz, şunları yapacak :

- Öncelikle (online player, online yetkili, bekleyen page, uptime) Bunları siteden gösterticek.
- Sunucudaki guildleri sitede göstericek, günlük top 10 & haftalık top 10 kill-puan'a göre sitede gösterticek.
- Ölüm istatistiklerini kurabilecek, Ölen kişinin adı, öldürenin adı, öldüğü bölgenin adını sitede gösterebilecek.
- Forumlardaki en son tartışılan konuları sitede ufak bir tabloda gösterticek.

*Not: Şimdilik aklıma gelenler bunlar, bunları ben kurabilirim diyen arkadaşlar için alt kısımda MSN'MAİL adresi verilmiştir. Teşekkürler. (Web alanı vs dert etmeyin, kendi hosting şirketimizde barınıyor sunucu dc'si ve web)

- Yapmayı bilen kişiler, ücretli yaparım diyenler, lütfen aşağıdaki adreslere ulaşınız.

Mail -> "[email protected]"
Msn -> "[email protected]"
30 dk fln once gelip serverimde reklam yapmasaydın yapardım ücretsiz ama mlsf reklam yaptınız
Noldu bunu çalamadın mı bi yerden? çaldında kafanmı basmadı yoksa?
Ben bu konu hakkında döküman yayınladım incele istersen.Bu arada bir reklam alanı resmini tasarlamakmı zor U-S nin reklam alanı tasarımını çalmışınız :lol
Axons : Ben bu konu hakkında döküman yayınladım incele istersen.Bu arada bir reklam alanı resmini tasarlamakmı zor U-S nin reklam alanı tasarımını çalmışınız :lol

daha neler neler var ohoooo.. bi o olsa..
Ulan yüzsüz :D script packı aldın, telefonda bile ananın bacının üstüne yemin ettin, ananı bacını katıp ortaya kullanmıyorum duruyo öyle dedin, ertesi gün giriyorum serverına bakıyorum KÖY scriptinden tut gm topuğuna kadar her şey benim, annen bukadar ucuzmu senin için yani 2 scripte satabiliyomusun? Neyse 2 scriptin lafını yapıcak değilim ama hayatın boyunca adam olamazsın, annesini bacısını ortaya katıpda sora yamuk yapan insandan adam olmaz. U-S'in reklam resmini bile çalmışsın, ben üzerinde u-s fln göremiyorum diyosun ne görcen lan zaten yazmıyo u-s diye kimi kandırıon? Kendini kandırıon kimseyi değil. Harbi diyorum bu kafayla devam edersen adam olamıcaksın. Sana msndede söylemiştim engelleyip silmeden önce görürsem ağır konuşurum diye. He diceksin ki şimdi bi pack için ettiği laflara bak sen adam değilsin diceksin, ama bu laflarım pack için değil anneni bile ortaya kattığın için. Script nedir lan? :D kökü bende koçum yine yazarız ama ota b*ka anneni katma ortaya, çık dışarıya gün yüzü gör 2 ortam gör, gör ki adamlık öğren biraz.

Bu söylediğin mysqllar zaten benden (Ç)aldığın packde var, ama yukarda dediim gibi kafan basmamış =))) veya gördünde ne olduğunu anlamadın, neyse git hadi script çaL biraz.

Ayrıca bu adam olmayan insanla iş yapacak olanlarada duyrulur, paralı parasız fark etmez demiş ama işi yaptırır ondan sora bidaha göremezsiniz bunu ortalıkda, ona göre iş yapın. Hadi çüüüss.

Bak bak bide PM atıyo ;
DC-Kreys:
Eleman naber?
- Bakıyorumda ortağın doğan yine seni korumuş. Bu arada akıllı takıl burakcık tmm mı? Dosyalarının tüm çoluk çocukta olmasını istemiyorsan akıllı takıl alırım aklını. İnsan gibi yayınlamıcam dedim yayınlamadım ama kaşınırsan inan bana u-s'de bile heryere link başlığı açarım. Kendi sitelerimede yönlendirme olarak direk download yaparım. okito mu bebek?

hahah, bu genç UO yu filan taktığımı sanıyo hala. Hahauahea çok komiksin ya anca güldürüosun beni başka bişi değil.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.