merhaba arkadaşlar bi ara kronosun yaptığı php telnet ile uzaktan serveri yönetebiliyorduk tabiki dosyayı kaybettım mantık olarak şöyle yapmıştı, plevel 6 account açmıştı örnek test , 123456 gibi bu account üzerinden telnet ile login olup "save,resync" vb işlemler yaptırabiliyordu. php bilen birisi bana bunla ilgili bir örnek verirse sevinirim. bayadır aradığım dosyaydı tabiki bulamadım, şimdiden teşekkürler.
baslat - calıstır - telnet serverip port yazıp entere bas ardından space'ye bas kullanıcı adı isticek plevel 5-6-7 karakter baglanabiliyor (değiştirilebiliyorda) entera bas şifre yaz entera bas sphere konsolu acılır.
Teşekkürler bunu php telnet ile yapmayı deniyorum, yapabilirsem burada paylaşırım.
Expert
34.0001
https://www.dosya.tc/server14/flggLI/Kronos-Telnetsistemi.rar.html

Bu sanırım. Arşivciliğim bu aralar çok işe yarıyor :P
Aslında artık telnet ile bağlanıp işlem yapmak çok saçma, dışardaysan bile telefondan uzak masa üstüne bağlantı yapılıyor Google Play'den pocketcloud indirip dilediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Onun haricinde connectör YAZABİLEN insansın tabi bilgin yeterse yap bir cmd yönetimi ile telnet baglantısı yap.
Diğer türlü internetten yapma olayları tamamen sunucu güvenliğini sıkıntıya düşürür.
Program ile yapmak kolay sıkıntı şurada web ile yapmak istiyorum telefondan program çalışmaz telefona uyarlı olması gerekıyor o yüzden problem oluşuyor. Tabiki telefon için nasıl yapılır bilmiyorum ama benim düşüncem web site üzerinden serveri restart atma, güncelleme ve save alma gibi özellıklerın olması.

@KeLL

çok teşekkür ederim aradığım buydu.
Android işletim sistemi telefonlar için otomatik bir web sitesi vardı onun üzerinden yapıyorsun yazılım otomatik php mantığını bilen birisi puzzle yapar gibi yapıyorsun cok güzel suan hatırlamadım eskiden 2 web sitesi için yapmıştım. Bu kodlar ilede oynarsan mobil tasarım entegrasyonunu yaparsın BKNZ: https://www.somut.net/615/mobile/mobil-site-olusturma-ve-yonlendirme-php-kodu.1.html Buradanda andorid için web wiever yapabilirsin BKNZ: https://teknolojimakinesi.blogspot.com/2012/12/android-uygulamas-yapmak-cocuk-oyuncag.html bu ikisini yaptığında telefondan bu kodlar ile sphere yönetimini çok basit sağlaya bilirsin hemde sunucunun kendi yazılımı olur daha havalı olacağını düşündüm connector yapıtığına göre 2 3 günde bunuda yaparsın diye düşünüyorum kaynaklar yukarıdaki gibi kolay gelsin ;)
Teşekkürler yaptığımda zaten paylaşacagımı söylemiştim.
Tamamen hazır hale geldığınde görüşmek üzere.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.