Önce rar dosyası içinden çıkan server programını açıyoruz, açılışta windows bize "port açılacaktır engellensin mi yoksa engelleme kaldırılsın mı?" sorusunu soracaktır, engelleme kaldırılsın diyerek programı açıyoruz, programa şifremizi yazıyoruz, şifre yazdıktan sonra birşeye basmaya gerek yok şifreyi textbox her değiştirildiğinde güncelleyecektir. Resimde ayrıntılı olarak görebilirsiniz :


Server programını kurduktan sonra client programımızı açabiliriz, client programında 2 adet giriş bölümü vardır bunlardan biri 'Genişletilmiş yönetim giriş bölümü', diğeri 'Sphere giriş bölümü'. Script editleme, sphere programını açıp kapama işlemleri 'Genişletilmiş yönetim giriş bölümü' aracılığıyla yapılmakta, giriş bölümüne girmek için server programımıza yazdığımız şifreyi kullanıyoruz. Sphere programına komut gönderme işlemi için 'Sphere giriş bölümü' kısmını kullanıyoruz, sphere programına komut gönderdikten sonra sphere'ın bize komuta karşı ne cevap verdiğinide programın orta kısmında bulunan beyaz kısımdan görebiliyoruz.

Program 303 [Trina] tarafından yazılmıştır, isteklerinizi/önerilerinizi bu başlık altına yazarsanız bir dahaki versiyon yapımında istekleriniz dikkate alınacaktır.

İşte client programının görüntüsü :



Download
İngilizce desteği eklenmiştir.
Open Source olmadıkça kimse kullanmaz :no

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.