bildiginiz gibi eskiden anti - teot diye bir sistem cıkartılmıştı kodlara sadece pause ekleyerek teotun işleyişi durdurulmuş ve gercekden işe yarıyordu ama pauseyi dosdan editleyerek kaldırabiliyorduk ve çalışma mantıgı bozuluyordu .

artık connector yapmayı bıraktııgm icin bu ufak algoritmayı size açıklıyorum bu anti-teot kodu client ile birlikde hidden olarak çalıştırılırsa kullanıcı bu programa mudahale edemez ve teotu çalıştırmaya kalkınca hata alır eger bu programı kaparsa client birlikde kapanır bu dosyayı connectorun içine gomerseniz editlemesi zor olur vede bilinmedik bir cryptorle exenizi şifrelerseniz kırılması imkansıza yakın olur
Dosyayı göremedim :D
anlamadınmı işte ordaki üstte bıraktığı boşluğu yapıcan ;)
dosya 2 senelik bir dosyaydı bulabilirsem atarım
Heycanla bekliyoruz.
Pcmde yok ama olan arkadaslar up edebilirmi :)
Teşekkürler nemesis suanda 100de 100 teot fix die bişi yok galiba=)
Selam Beyler Wolvespeden Belkı duymusunus Teotla Server ım Patlıyor butun dıalogları ekledım hatta o ısaretler Yasıldgın Bınek sılınıyor ama Hala gocuyor Sebebı Nedir yardımcı olun

Flysonic
ON=@CLICK
if !(strmatch('<name>','Binegin ADI'))
name BURAYADA YAZCAN
endif
RETURN 0
IF (<FLAGS>&statf_criminal)
RETURN 0
ELSEIF (<KILLS>>=4)
RETURN 0
ELSE
TAG.SPEECHCOLOR <SPEECHCOLOR>
SPEECHCOLOR 00bd
SPEAK <NAME>
SPEECHCOLOR <TAG.SPEECHCOLOR>
RETURN 1
ENDIF
RETURN 0
ENDIF
RETURN 0

npclerde bunu kullabılırsın

saten menulerının cogunda hata yok rbl stonelerde olamz benım yaptıhım menu onlar dıgerlerıne bakarım msnı ac ılker sen
işe yarmaz :) 56b kullanın
Zorbay'cım Serverını Nasıl Çökerttiklerini Çok İyi Biliyorum.Yapanlarıda Biliyorum Ama Söylenmez Bu Tür Şeyler :)

Ya Senin Yada Arkadaşının Adı İlker'di Sanırım.

Nemesis[Berk]in dedigi gibi 56b Forever...Ama Ugrastırıcı Baya :) Sonucta Degiyor Ugrastıgına

Bu konu own.curtis tarafından düzenlendi(2007-09-03 00:41, 17 yıl önce)
html kodlarıyla oynayarak, message <name> tarzı fixleri bile kullanmadan teot ile server göçertmeyi engelledim yani imkansız değil, conn ile değil scriptlerdeki html kodlarından bahsediyorum
Guardian dan mı bahsediyorsun.?

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.