Arkadaşlar 2 3 Kod Araştırmasından Sonra Şu Olaya Rastladım Kısa Açıklayım Connectorumuzu Yaparken Forum Load Wardır Boş Alan Boş Alan Connector Acılınca Otomatik Yazılan Kodları Okur Şimdi Özet Çekecek Olursak Bir Kod Yaptım Adam Connecotur Actımı Fix Çalışıcak Nasıl Diyorsanız Şöyle ;

Sub antiteot()
Dim MyErr As Integer
On Error Resume Next
AppActivate "The Eyes Of Truth [REVENGE]  by Ilichev Roman" ' Teot  Titlesi
MyErr = Err
On Error GoTo Handle_Error
Handle_Error:
If MyErr > 0 Then
End
Else
SendKeys "%{F4}" ' Sizin Kararınız !
End If
End Sub

Bu Komutumuz Forumunuzda Boş Biryere Yazınız. Şimdi Nasıl Kullanıcaz Diyorsunuz Kullanımı Çok Basit Formunuza Timer Ekliceksiniz 1 Tane ve Tamerin " intival'ini 500 yapın " ve timerın döngüsüne antiteot yazın.

Bu Ne İşe Yarıcak Diyorsanız ?

Yukarda Titlesi Verilen Programı Kapatıcaktır Teot'un Titlesi " The Eyes Of Truth [REVENGE] by Ilichev Roman " Olduğundan " The Eyes Of Truth [REVENGE] by Ilichev Roman " Adlı Pencereleri Program Kapatıcaktır Bu Titledeki Pencereler Açıldıgında Hemen Kapanıcaktır Bu Programda Connectorun Kapanması Söz Konusu Değildir Sadece Anti Programlar Kapanır Siz Bu Programı Geliştirerek Bir Çok Şeyide Kapatabilirsiniz Olay ,

AppActivate "The Eyes Of Truth [REVENGE]  by Ilichev Roman" 

buraya kapatacagınız programın titlesini yazmak.

Kolay Gelsin ..
1) Paylaşabilme cesaretini gösterdiğin için tebrik ediyorum seni.Genelde butur paylaşımlar az kişi tarafından yapılır ve birde buna rağmen bağzılarının haksız kazanç sağlaması için butur topiçler top altına alınır.
2)Bu bilgi daha önceden verildi.Charlis tarafından verilmiş olan bu bilgi (bkz.3)
3)Fixlenmesi 12 sn süren birşeydir.Mesela toetun titlesini değiştirerek bu işlemi pasif haline getirirsiniz.Örneğin teotu hex editörle açınız oraya The Eyes Of Truth yazınız.Sanırım en sonuncu çıkacak olanı değiştirirseniz işlem gerçekleşmiş oluyor.Bir harfini dahi değiştirseniz teot kapanmıyor.

4)Araştırmaya devam bunlar seni yıldırmasın :D
Silindi
Banned
0
Teotun Titlesini Degistirirsek Ne Olucak:zipla
şimdi bu kodlar titlesi The Eyes Of Truth ... Olan şeyi kapatacaktır.Mesela siz bir msn açtığınızda kapatacakmıdır?Hayır kapatmaz onun titlesi başkadır.Örneğin Titlesi Ultima Online olan şeyleri kapatmak için o title yerine Ultima Online yazmanız gerekecektir.Fakat ben ne yapacağım.Clienti açıp Ultima Online yazacağım karşıma çıkan 4.Ultima online Yazısını Uuuuuu Ooooo yapacağım.Clienti açtığımda yukarda title Uuuuu Ooooo olarak gözükecektir ve yazdığın connector bunu kapatmıyacaktır.Teotu hex editorle açtığınızda titlesini değiştirebiliyorsunuz e doğal olarak teotu açmanız çok basit olacaktır.
teotu daha connecto ile fixleyebilen yokkki bu iki satırlık yazı kalabalagı fixlesin :D
Demekki ultima Camiası Benim Bir Bomba Gibi Patlamamı BirazDaha Bekliyecek :D
ultima dünyası 56b nin stabil olmasını beklio bence ;)
Hmm Ben Titleyi Düşünmeden Yazmışım Programı Haklısınız + Bu Benim Kendi Programım Kimseden Altını Yapmadım Bunuda Üste Basa Basa Söylüyorum.
Hmm Ben Titleyi Düşünmeden Yazmışım Programı Haklısınız + Bu Benim Kendi Programım Kimseden Altını Yapmadım Bunuda Üste Basa Basa Söylüyorum.

Ben aksini söylemedim ki.
@Faso

2)Bu bilgi daha önceden verildi.Charlis tarafından verilmiş olan bu bilgi (bkz.3)

bunu sen dedin farkındaysan !
exe editorlerle teot un adını değiştir çalısır.
biliyoruz farkındayız
Abim eline sağlık güzel olmuş sana birşey diyim titleyi bu kdr uzatmana geek yok sade The Eyes Of Truth yap titleyi değiştirseler bile onu bulucak. Ve bunu handle nosunu öğrenip daha sonra bu handleyi kapayarak yapabilirsin. Ama ne yazıkki bende bilmiyorum bilenlerde öğretmiyor zaten.
Ama bunları öğrendin diyelim bir sorun var oda şu;
Vb de programınızı task listesinden gizleyemezsiniz. Bunun için app.taskvisible=false diyorlar ama işlemiyor gene gözüküyor adam clienti açıp sonra ctrl+alt_del den connectoru kaparsa nolcak ?
Bende çıkış buttonunu vereyim bari :)

Sub uokapaa()
Dim MyErr As Integer
On Error Resume Next
AppActivate "Ultima Online"
MyErr = Err
On Error GoTo Handle_Error
Handle_Error:
If MyErr > 0 Then
End
Else
SendKeys "%{F4}"
End If
End Sub

Ve bir button ekleyin formunuzun üzerine çıkış buttonu ve click olayına şunu yazın;
uokapaa

Bu kod ile ilk bastığınızda connectoru bulur kapar ve 2.ci ye bastığınızda programınızı sonlandırır. Eğer uo zaten kapalıysa ilkinde kapar. Elimden bu kadar geldi :)
ctrl + del ile connector kapanırsa formun closing olayına açtığınız clienti kapattırın vb hakkında bilgim yok o yüzden sadece algoritmasını vereyim dedim.
Bende Yeni Başladım Keşfettim Öle Yazıyım Dedim.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.