Tüm UO oyuncularına selamlarımı dile getirerek konuya başlıyorum.Uzun yıllar uo oynamışlığım var yaklaşık 11 sene civarı ve artık ultima online'a son vermiş bulunmaktayım.Yakınlarda bir hosting firması açmayı planlıyorum,bu kapsamda "referans" için sunuculara özel tasarımlar ve kodlama yapıyorum (PHP).

Tasarımlarımda ve kodlamalarımda şu an için kullanacağım ücretsiz hosting servisi veren firmalar mevcut fakat isteğe göre kendi sunucunuzda tasarımı yapabilirim. Ayrıca bilindiği üzere .co.cc alan adı ücretsiz bu kapsamda isterseniz hiç para vermeden bir web siteniz olabilir bunu sadece uo için düşünmemiz gerekmez şahsi veya kurumsal hizmet vereceğim.

Ücretsiz hosting servisindeki özellikler;

Sunucu Bilgileri;

5Gb Disk Kapasitesi
200GB Aylık Transfer
50 Mysql Veri Tabanı
50 Eklenilebilir Alan adı
50 Park Edilmiş Alan Adı
50 Alt Alan Adı

Geri kalan tüm özellikler limitsiz.

Tekrar tekrar söylüyorum ücretsiz hosting kapsamında yapılan tasarımlarımda (Sunucu uptime oranı garanti değildir ) Yani benim sunucular ile hiçbir ilgim olmayacaktır.

Şunuda belirtmek isterim ki bu kapsamda sitelerini yaptığım sunuculardan veya kişilerden tek isteğim benim referans yazımın footer'da kalıcı olmasıdır.

Çalışmalarınızda başarılar diler,iyi günler dilerim.

İsteyenler bana özel mesaj atarak ulaşabilirler(pm).

Burayada yazabilirsiniz.

Bu konu eSi tarafından düzenlendi(2010-02-08 21:43, 14 yıl önce)
Referans toplamak için iyi bir yöntem ancak şartını pek cazip bulmayanlar olabilir. Bir çok kişi kişisel site yapıyor veya yaptırıyor, biri senden böyle bir istekte bulunsa kendi alanında banner mantığı çok saçma gelebilir. O kişinin zevkiyle alakalı birşey bu tabiki mesela örnek veriyorum ben kişisel web sayfamda dost siteler gibi bir bölüm ayırır oraya link'leri koyarım kesinliklede kendi alanımda reklam gibi banner koymayı kabul etmem. Bence sadece banner ile sınırlı kalma sonuçta çok fazla göze çarpmasada tasarım altında kendi link'ini verebilir üstelik böyle bir bölümde en üst sırada link'ini yayınlattırabilirsin. Buda kişinin alanının değerine göre sana katkıda bulunur.

Nacizane kendi fikrimdi ^.^
Düşünceniz için teşekkürler.
Banada güzel geldi o zaman şöyle yapalım footer'da sadece küçük bir yazı yeterli olabilir.

Tekrar teşekkürler.
Rica ederim sonuçta bu sektörde sadece Ultima'ya bağlı kalmak asalak gibi yaşamaktan farksız..

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.