Burdan indirebilirsiniz.

Tarafımdan yapılmış bir Free Template'dir. Paylaşmamın sebebi ise emek hırsızlığını önlemektir.
https://www.hostteknoloji.net/demo/ bu siteyide ayrıca kınıyorum. Benim tasarımımı çalarak piyasa yapmaya çalıştığı için.!



Psd'lerinide Rar içersinde paylaştım istedğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kolay Gelsin.

Bu konu calamitous tarafından düzenlendi(2009-11-18 22:01, 14 yıl önce)
Kardeş Mükemmel Olmuş Web Tasarımını Bnede Öğrenmek İstiyorum Özellikle Bu Tip Tasarımları Yaprak Kağıdı Felan.
Herhangi bir şekilde öğretmenlik yapabilmem münkün değil fakat, daha tasarım paylaşmaya devam edicem.
ExXx google'a html dersleri arat onları öğren daha sonra php'ye geçersin ya da ilk php öğren ama en kolayı html
calamitous : Burdan indirebilirsiniz.

Tarafımdan yapılmış bir Free Template'dir. Paylaşmamın sebebi ise emek hırsızlığını önlemektir.
https://www.hostteknoloji.net/demo/ bu siteyide ayrıca kınıyorum. Benim tasarımımı çalarak piyasa yapmaya çalıştığı için.!



Psd'lerinide Rar içersinde paylaştım istedğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kolay Gelsin.

Tasarımlarını biraz daha özgün tasarlarsan senin için çok iyi olacaktır. Bu tasarım'ı bir çok kişi birçok yerde kullandı :) Ayrıca tamamen senin tasarımın değil bu, footer kısmındaki şekiller, kenarlıklar ve kullanılan parşomenler senin çizimin değil :)
Wow'a Ben Verdim diye yalan atmıycan Fakat Tasarım Design bana ait. Ve benim emeğim. Kim kullandıysada benden almıştır ya da https://www.fineweb.gen.tr/red/ burdan çekmiştir.

Aynı Zamanda Kim Nerde Kullanmış..?
yahu, en basitinden footer kısmındaki ejderhalar sana ait değil, kenarlık desen milyon tane sitede kullanıldı. Parşomenler ortalıkta sürünüyor yıllardır. Burda sana ait olan tek yer menü kısmı olabilir, diğerlerinin hiç birisi direk senin çizimin değil.
Kıskançlık yapmana gerek yok. Ki Brush kullanmak normal birşey. Bunu her web tasarımcısı yapıyor. Gerçi senin bilmemen normal. Neyse karalama yapmaya devam ediceksen başka tasarımlar da paylaşabilirm.
Bak arkadaşım, beni tanımadan bilmemen normal felan diye sözler kullanarak kendini yukarıya çekme. Ben resim yada fırça kullanamazsın demiyorum. Ama gidipte başka siteden grafik alarak bu benim free template'im demiyorum. Sözlerini dikkatli seçmeni öneririm. Ben bu işin içinde yıllardır varım ve neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
Ozaman Boş konuşmada Konu altında kirlilik yaratma.
Kusura bakma, kirlilik ettik. Ama bu senin teman felan değil, düzenini sen sağlamış olabilirsin ama insanlara benim çizimim diye yediremezsin. Sözlerine halen dikkat etmeni öneriyorum, karşındakinin bir insan olduğunu unutmamalısın.
Yaa arkadaşım u-s da genelde pek fazla yazı yazmam. Okumak daha zevkli çünkü burda senin gibi 6-7 tane demir baş var sürekli birbirlerini karalayan birilerine laf atan gereksiz polemikler yapan. Bu insanların birbirlerine laf sokmalarını didşmelerini dışardan izlemek daha hoş. Konuyu da daha fazla saptırma. Bu Başlığı açmamın nedeni benin Design etmiş oldugum Tasarımının kendime ait oldu bir web sayfasını birilerinin parayla satma çabasına taş koymak. Burda paylaşmak ki o insanlar benim bile para istemeden bir iki kişiye verdiğim bu tsarım üzerinden para kazanmasını engellemek.? Kapiş.? 17 yaşındaki bir insanın bunu anlamaması yüzünden uzuuuunnn uzuuuunn anlatmak zorunda kaldım. Umarım anlamışşsındır.?
komiksin. benim son mesajlarıma bak bakalım, hangi tartışmaya girmişim? başka birşey söylemek istemiyorum, insan çevresine laf etmeden önce kendisine bir bakmalıdır :) kapiş?
calamitous : Kıskançlık yapmana gerek yok. Ki Brush kullanmak normal birşey. Bunu her web tasarımcısı yapıyor. Gerçi senin bilmemen normal. Neyse karalama yapmaya devam ediceksen başka tasarımlar da paylaşabilirm.

eleştiri yapılıyor ki vebruer birilerinin birşeyleri kıskanacak karakterde biri değil. Sadece doğru olanları tebrik eder, yanlış olanları yapıcı şekilde eleştirir ki burada da öyle yapmış. Lütfen sizde postlarınızda aynı şekilde yapıcı ve kibar olunuz aksi taktirde ceza alabilirsiniz.
Vebruer'in her sözünün ( bu konudaki ) altına imzamı atarım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.