Arkadaşlar visual basicde üzerinde çalıştığım projemde bir kaç sorunum var fakat çözümünü bulamadım birde sizden yardım isteme aklıma geldi.
Problemim sağ üst köşede aşşa indir , büyüt , kapat buttonları olurya onlardan büyüt buttonunu kapatma.
Diğer problemim ise visual basicde projede güncelleme nasıl yapabilirim.
Lütfen sorularıma cevap dışında yazı yazacak arkadaşlar konuya YAZMASIN
34
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
28
1- Sağ taraftaki menude bir adı vardı tool gibi birşey onu disabled yapman lazım o zaman kapanır ama tam adını hatırlamıyorum malesef.
2- Birtane web host alıp orada proje1.txt dosyası yaratabilir içine v1 yazar inet ile web hostundaki proje1.txt'yi tanıtırsın eğer .txt dosyasına v2 yazarsan program aktif olmaz çalışmaz artık nasıl yapıcaksan.
Bu konu Tymaron tarafından düzenlendi(2009-09-09 20:55, 15 yıl önce)
Tamam onları hallettim bir problemimde Progressbar doluyorken başlat buttonu açık oluyor onu nasıl kapatabilirim ?
34
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
28
Tam olarak kodunu unuttum ama mantığını söylim yaparsın herhalde.
1. Timer koy zamanını 60 falan yap kafana göre
2. Başlat buttonunu disabled yap
3. timer'a if döngüsü ile pogressbar1'i ve timer'ı tanıt yani şöyle; eğer timer 60 ise (başlat buttonun artık neyse) button1.enabled 1 olarak ayarla.
Böyle birşeydi işte
Bu bi web site üzerinde projedeki dosyaları nasıl güncelleme yapabilirim ? vbde
35
Engineering
, Finland
24.74
273
1
senin bu dediğin upload sistemi dosya olup olmadığını kontrol eden sistem çok uzun ve zahmet gerektirir oturup kafa yorcan açıklarını düşüncen.en ufak hatada program çalışması düzgün olmaz bunları düşünerek yapmak lazım dediğini.basit bişe deil