Merhaba arkadaşlar.

Yakın zamanda blog sayfamı kurmuş bulunmaktayım. Amacım bilgi birikimimizi paylaşmak ve isteyen arkadaşları makul ücretler karşılığında istekleri doğrultusunda tatmin etmektir.

Yardımcı olabileceğim alanlar ;

Ultima Online :

Ultima Online Scripting, Run Uo ve Sphere her ikiside.

Ultima Online Packet Filtering

Ultima Online Client Editing

3rd Party Programların engellenmesi ( Connector tarzı değil direkt olarak güncelleme ve kontrol mekanizması client üzerine entegrelidir )

Özel istek doğrultusunda, baştan sona Ultima Online Projeleri teslim edilir. İçeriğinde Run Uo ya da Sphere server'ın istekler doğrultusunda hazırlanması, güvenlik önlemleri ve web sitede buna dahildir.

Ultima Online'a spesifik olarak yaptığım çalışmalarıda belirtmek isterim. Aşağıda belirteceğim tüm işlemleri Sphere Server, Pol Server ve Run Uo üzerinde gerçekleştirebilirim.

Herhangi bir forum yapısına sahip iseniz örnegin; SMF,Phpbb, Php-Nuke, Php-Fusion, forumlarınızdan üyelik gerçekleştirilmesini oyun ile entegreli hale getirebilirim.

Forum Profil sayfasında oyun bilgilerinin güncellenmesini sağlayabilirim, örneğin; pin kodu, şifre ya da arzu ettiğiniz şeyler örneğin Mac adresi, Ip adresi güncellenmesi ve değiştirilmesi.

Forum ya da sitenize Active-X ultima online haritası eklentisini sağlayabilirim. Harita üzerinde istediğiniz tüm istatistiklerin güncel görünmesini sağlayabilirim, örneğin ; Son ölümler, vendorlar ve isteklerinizi simgeler halinde kordinatlarıyla birlikte sitenizde, forumunuzda gösterilmesini gerçekleştirebilirim.

Oyun içerisinde atılan page'lerin telefonunuza sms yoluyla gelmesini ya da forumda yeni başlık olarak açılmasını sağlayabilirim.


Eğer yukarıda belirtmediğim ve sizin arzu ettiğiniz, şu da olur mu aceba dediğiniz bir istek varsa belirtmeniz durumunda yardımcı olurum.


Web Tasarım :

WebGL uygulamaları ( object oriented )

HTML5

Javascript

CSS

Php

Asp


Web Hosting

Makul fiyatlarda web hosting

cVDS
VDS
Dedicated Host



Bana ulaşmak isteyen arkadaşlar, www.burakdemirsoy.com adresinden ya da [email protected] adresine email atarak ulaşabilirler.

Herhangi bir şekilde ücretlendirme hakkında bilgiyi ne blog sayfamdan ne de başka forumlar üzerinden belirtmeyeceğim.

İyi günler dilerim.

Bu konu 'Avatar' tarafından düzenlendi(2013-02-11 12:05, 11 yıl önce)
Siten hayırlısı olsun, umarım uzun ömürlü olur :)
Css dökebiliyomusun ?
Güzel ama bi o kadarda acı, yapışkanlar etrafını saracak :(
Deathwave : Siten hayırlısı olsun, umarım uzun ömürlü olur :)
Css dökebiliyomusun ?

Web ile alakalı aklınıza gelecek her türlü şeye hakim durumdayım. Birtek microsoft silverlight bilmiyorum.

@Superadminstratours
Yapışkanlardan kurtulma yollarım mevcut ;)
Hayırlı olsun.
#Eva Pvp harite üzerine aktif istatistikleme hizmeti sağlanmıştır.

#Başlık - Güncel
'Avatar' : #Eva Pvp harite üzerine aktif istatistikleme hizmeti sağlanmıştır.

#Başlık - Güncel

onu bugün gördüm bence 10 numara iş olmuş :)
Tek sayfa psd to css ne kadara yapıyorsun?
Superadminstratours :
'Avatar' : #Eva Pvp harite üzerine aktif istatistikleme hizmeti sağlanmıştır.

#Başlık - Güncel

onu bugün gördüm bence 10 numara iş olmuş :)

*******

https://dot.gen.tr/vendor.php?xkor=5481&ykor=1147

Bu konu DESPERATE tarafından düzenlendi(2013-02-13 05:12, 11 yıl önce)
Xlore : Tek sayfa psd to css ne kadara yapıyorsun?

E-mail ile ulaşabilirseniz konu hakkında konuşabiliriz.

@Untoxier
Arkadaş sanırım php kodlama ve mysql databasenin çalınamayacağından haberdar değil ayrıca kullanılan harita Ultima Online haritasıdır Dot dediğin ne ise onun değil :)
arkadaki resim bile aynı söylediği lafa bak :D sadece php ve mysqldan mı oluşuyor o harita
Gereksiz polemiğe girmeye gerek yok. Google yaz how to make draggable object in javascript diye ister map ister aklında ne varsa o harita gibi yapabilirsin. Ayrıca dot dediğin serverın sitesine bir göz atarsan "Uo.com" adresinden direk alıntı olduğunuda görebilirsin :) Altı üstü bir resim birde draggable object.
Neophyte
26.6001
3. mesaj sil-ekle yapışınız, lütfen tekrarlamayınız
Maksadım eleştiri değil yanlış anlama kardeş ama, silverlight hariç herşeyi biliyorum demişsin web siten hazır portal ?

Web sitene eklemişsn, Php Asp C+ C++ yani bir insan tam pro olmak için tek dalda ilerlemeli sen tüm dallara atlamışsın herşeyide yaparım diyorsun profesyonel olarak fakat ben öyle birini görmedim hepsini aynı anda profesyonel olarak yapacak birisi daha. Neyse başarılar :)
Adept
4.3
Merhabalar,

Ben de bu konuda düsüncelerimi aktarayim o halde;

- Ne kadar birseye ihtiyacim varsa kendim kodlasam da, en iyiler bile arada hazir platform ve sistemler kullanir. Bunun nedenleri; ya ürünlerin ihtiyaclarina yeterli uygunlukta olmasidir, ya da "Amerikayi yeniden kesfetmeye ne gerek var?"-Felsefesidir.
- Profesyonelligin bir sürü programlama dili bilmekle alakasi yoktur. Neticede hepsinin arkasinda degismeyen belli bir düzen ve mantik var. En basit konseptler ise bu tarz temel düsüncelerden gelir; https://en.wikipedia.org/wiki/Deterministic_finite_automaton
- Bilgisayar alaninda kullanilan temel algoritma ve yöntemler asagi yukari her alanda aynidir, bir kere ögrenildi mi diger dillerde de sorunsuzca kullanilabilir.
- Bunlarin yaninda bir de diller birbirlerinden türer veya birbirlerinin alternatifidir; Java -> C# -> ASP .NET seklinde rahatlikla bir yol izlenebilir örnegin. Java ve C# felsefeleri bakimindan aynidir. Process Virtual Machine (JVM, .NET) ile isletim sistemleri ile baglarini az da olsa koparirlar. Ikisi de tamamen OOP'dir. OOP'nin konseptleri de programlama dillerinden bagimsizdir.
- Bir kere ögrenilmis programlama dili ögrenilmistir, bir iki hafta ugrasip sorunsuzca o dil tekrar aktif olarak kullanilabilir. Aktif olarak bu dallarda farkli projeler yapma imkani varsa ne âlâ.
- SQL gibi sistemlerin ana kisimlari Oracle, MySQL, MSSQL olsun hepsinde aynidir.

Avatar adli zati tanimam etmem, ancak yukarida yazdiklarim genel olarak sabittir. Burada negatif elestiri yerine, "Sunu bunu yapsan daha iyi olurdu? Acaba bunu yaparken, neden böyle yaptin?" gibi yapici elestiri görmek cok daha güzel olurdu. Konunun sahibinin ne yaptigi ve ne ile ugrastigi belli, elestirenlerin nesi belli? Bu arkadaslar neye dayanarak böyle yorum yapiyorlar? Sizin referansiniz, tecrübe durumunuz, bu alandaki bilgi birikiminiz ne durumda, diye sormazlar mi adama?

Sevgiler,
Neran



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.