Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhaba arkadaşlar.
counter strikeda ilginç bir ping problemi yaşıyorum.
geçen yaz 512k bağlantı ile 25 ping 0loss 0choke ile oynuyordum.
bu yaz 1mbit bağlantı ile 100 ping alıyorum.
geçen seneden tek farkı işletim sistemim xp idi şimdi windows7. acaba alakası olabilirmi. gereksiz format atmakta istemiyorum xpyi sevmiyorum. böyle bi sorun yaşayan arkadaş varmı windows7de?

şöyle acayip bi durumda var; fps_max nekadar düşürürsem okadar düşük ping alıyorum. yani fps düştükçe pingde düşüyor. örnek olarak 90fpsde 100 ping ise
50 fpsde 60 ping
20 fpsde 30 ping

işlemci amd athlon 2.8 ghz
ram 1mb ddr
ekran kartı radeon 9600 xt 128mb

acaba diyorum ki donanım özellikleri windows7yi taşıyamıyor bu sebeple mi ping yüksek. fps ile pingin paralel olmasıda aklıma ilk bunu getirdi. görüşleriniz nelerdir? bu sorunu yaşayan arkadaşım varsa yardımcı olmasını diliyorum. teşekkürler

not: ratelerle falan alakası yok durumun. zaten en rateler bukadar büyük ping farkı oluşturmaz.
kullandıgın ekran kartının resmi sitesinden updatesini indir. dikey eş zamanlama yı off yap ve ratelerın 25k 101 101 olsun. ad aware spy virus programı ılede bılgısayarını tarat. ekran kartının updatesni ve dıkey eş zamanlamayı dedıgım gibi yap dememin amacı fps ni sabit 100 yapmak. verdiğim rate ve virus programını dedıgım gıbı yap demem ıse ms sorununu cözmek..
desperate : kullandıgın ekran kartının resmi sitesinden updatesini indir. dikey eş zamanlama yı off yap ve ratelerın 25k 101 101 olsun. ad aware spy virus programı ılede bılgısayarını tarat. ekran kartının updatesni ve dıkey eş zamanlamayı dedıgım gibi yap dememin amacı fps ni sabit 100 yapmak. verdiğim rate ve virus programını dedıgım gıbı yap demem ıse ms sorununu cözmek..

Oha çok takdir ettim şuan bu ne azim arkadaş adına ben teşekkür ederim :).
işimizi yapıyoruz kardeşim saolasın :yes

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.