bu fps sorunları baya çoğaldı gliba.. .. yeni ekran kartı aldım önceki ati radeon 7500 64 mb idi.. sabit 60 fps ile oynuyordum rahatca... şimdi ati radeon hd 2400 pro aldım 256 mb.. fakat sabitleyemiyorum fps i.. normal boş alanda 80-90 fps e çıkıyor adam görünce 40 a kadar düşüyor ve bu beni çıldırtıyor.. yardım edin nolur kafayı yemek üzereyim girmediğim site kalmadı yav... :/

Pc özellikleri:
Pentium 4, 2.40 GHz
1 GB Kingston ddr Ram
Windows XP
8 Mbit Adsl
Sapphire Ati Radeon HD 2400 Pro 256 MB ekran kartı (yeni aldığım kart)
Bilgisayarım>Özellikler>Performans ayarları

Tam isimlerini hatırlayamıyorum win7 kullandığım için buradan performans ayarlarından yüksek olanı seç. Bazı ekran ayarların kısıtlanıcak masaüstü görünümünde değişiklik olucak ama oynarken bu işlemi yapabilirsin.

Ayrıca oyunda consol açarak "fps_max 101" yazmanı tavsiye ediyorum.. Birde böyle dene eğer yine düzelme olmazsa masaüstüne geçerek adım adım sana msn den anlatabilirim ama önce dediğimi yap :)
refhresh lock kullan sıtemızın dl bolumunde mevcut.. Ati nin resmi sitesine girip kullandığın ekran kartının driverini indir patch gibi algılıyor bu dediğimi.. refhresh lock ac sorun duzelmezse pm at
yok ustam refreshlock işe yaramıyor.. tymaron dediklerini yaptım ama oldu yardım lütfen :S kafayı yicem yoksa:S
özel olarak görüşüldü gerekli ayarlamalar yapıldı ati ekran kartlarının performans kalitesi düşük olduğundan istenilen fps düzeyine ulaşılamadı.

Kilit.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.