Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Master
59.2997
Eğer kişi profesyonel düzeyde oynuyor ve turnuvalara katılıyor ise, ekstra tuşlardan çok hassasiyete önem vermektedir. Dünyanın her yerinde geçerli bir şeydir bu. 15 liraya aldığınız faredeki hassasiyet değeri (dpi) profesyonel oyuncular için tasarlanmış bir mouse ile kesinlikle aynı olmayacaktır.

Uzun lafın kısası, bu fareler genelde 2-3 tane ek tuş ve görüntüden çok dpi (hassasiyet) dediğimiz olgu için alınıyor.
Konunun tarihi geçmiş olabilir ama alacaklar yada almayı düşünenler açısından nacizhane bir yorum yapmak istedim.

Oyun mouseleri konusunda Logitech ve A4 tech tavsiye ederim.

Logitech ergonomi ve kalite bakımından gerçekten çok iyi. Özellikle profesyonel oyuncuların kullanmaktan bıkmayacağı türden , dış kabinleri ele oturuyor ve dışındaki kaplama sayesinde tere engel oluyor ve diğer mouse markalarina göre daha uzun ömürlü oluyor garantili konusundada müşteriyi memnun bırakmasını biliyorlar.

- tarafı her bütçeye uygun olmamasi işte ordada A4 devreye giriyor.

A4 TECH ( hesaplı teknoloji ) adındanda anlaşılabileceği gibi fiyat ve kalite orantısında gayet güzel işler yapiyorlar her ne kadar uzun ömürlü olmasalarda aradaki farkı Oscar sürümüyle cıkardıkları macro sistemiyle telafi ediyorlar. Ergonomik portatiflik bakımındanda diğer firmalardan geri kalır yanları yok.

A4 techin Oscar edition la getirdiği maco programiyla left-click (mouse1) dışındaki her tuşa ister hazır ister kişinin kendi kodları doğrultusunda istenelilen macro yüklenilebilip kullanılabilmesi benim çok hoşuma gitti.

@KeLL

Öncelikle üste bahsettiğim gibi ergonomik olmamalari , eli terletmemeleri , anti-vibrate teknolojisi sayesinde mouseyi kontrol adına diğer mouselerden 1 adım önde olamaları , standar 600 dpi lık mouselere göre kişinin istemi doğrultusunda DPI ayarlanabilmesi ( her çözünürlükte kullanıcıyı memnun etmesi ) , buton tepki sürelerinin marka ve modelle beraber 3 msn ye kadar düşürülebilmesi , ektra tuşlarıyla pratikliği yükseltmesi bakımından diğer mouselerden biraz farklı oluyorlar.


Maddiyati önemsemeyen arkadaşlara Logitech , maddi olarak düşünenlere A4 ü tavsiye ederim.
Logitech G5 mükemmel bir mouse denemelisiniz arada fark yok diyenlerede logitech g5 x7 tarzı bir mouse alıştığınız zaman nasıl oynadığınızı görürsünüz tabi ki iyi oynayan her zaman daha iyi oynar ama kendini geliştirebilirsiniz bu mouse'lar ile.
Expert
34.0001
Yukarıda bunu söyleyen ben, 3 gün önce yukarıda bahsedilen x7 yi aldım, gerçekten fark inanılmaz.
Logitech g9 , a4 tech xl740 , ideazon reaper edge tavsiyelerim.
unknow : Logitech g9 , a4 tech xl740 , ideazon reaper edge tavsiyelerim.

a4 tech xl740 +1
KeLL : Yukarıda bunu söyleyen ben, 3 gün önce yukarıda bahsedilen x7 yi aldım, gerçekten fark inanılmaz.

hangi modeli aldığını sorabilirmiyim?
Expert
34.0001
XL-740k aldım.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.