selam arkadaşlar,,10 güne kadar ping 10-15 ms 10-15 arasında değişirken 10 günden beri ms 35 den aşağı gitmiyor bazen uçuk rakamlara bile ulaşıyor..kullandığım rateler standart rateler,,hız testlerinde de her zamanki gibi çıkıyor sonuç 4-5-6 megabit arası..yardımcı olursanız çok sevinirim oyundan soğudum valla,,şimdiden teşekkürler..

bilgisayar özellikleri:
9500gt ekran kartı
1 gb ram
8 megabite kadar adsl
Kaldığın yerde çalışma vardır büyük ihtimal, daha önce bi kaç defa benimde başıma geldi, bi speed test yapıp ekran görüntüsünü buraya eklermisin.
Büyük ihtimal ile senden kaynaklı değildir ama eğer çok fazla eklentisi olan bir sunucuda oynuyorsan latency artabilir.
virus taraması yap ve qnd nin dediğide olabılır düzelmezse yazarsın buraya dns ayarlarında bozulmuş olabılır
kusura bakmayın arkadaşlar okulum sebebiyle erken dönemedim size..hız testim her zmanki gibi 4 5 6 megabit arası değişiyor..
https://i1103.hizliresim.com/2011/3/17/9077.jpg
bir sorun yok gibi görünüyor, eğerki windows 7 kullanıcısıysan veya vista regedit ayarlarını yapmanı öneririm bunun için google'de araştırma yapabilirsin, eğerki gene geçmezse, müşteri hizmetlerini bi ara derim.
dostum bugün format attım virüs ihtimalini yok etmek için..ama hala devam ediyor 35 ten aşağısını göremiyorum..windows xp kullanıcısıyım .düzelmeyecek heralde hasta oldum valla ;(
Novice
12.5
Hız testinde ping değerlerin gözükmüyor.Eğer ping yüksek ise ms problemin normaldir.Bir kaç ayar kısıtlaması ile düzeltebilirsin daha önce paylaşmıştım ama sağolsun admin arkadaşımızdan fırça yemiştik.

https://www.ultima-strike.com/forum/cs/cs-1-6-ms-sorunu-bi-bakar-q45394

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.