SelamunAleyküm arkadaşlar. Bundan birkaç ay önce sorunsuz oynadığım Counter-Strike 1.6'da şuanda oyunu bırakmayı düşünüyorum.Sebebi MS !!! FPS 100 Lag yok Loss yok ama MS 50-60 dan aşağı inmiyor.Hatta flash veya düşmanla karşılaştığımda MS 150 ye kadar çıkıyor.Buda oyunda takılmalar yapıyor. Cl_upderate 30 a kadar düşürdüm ama yine aynı zaten bu ayarı kısmak demek adam vurmayı unut demek o yüzden şuan cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 rate 25000 yani standart ayarlar. Şimdi arkadaşlar ben bu MS yi çözmek için ne yapmalıyım ? Önerilerinizi bekliyorum.

PC Özellikleri;

ATi Radeon HD 5550 1 GB
4 GB Ram
8 Mbit'e Kadar Hızlı İnternet

Bu konu SmtGkdmr tarafından düzenlendi(2010-11-22 23:06, 13 yıl önce)
Bilgisayarına girmiş bir virüs aktif olarak sen bilgisayarı açtığında bişeyler indiriyor olabilir eğer her oynadığın yerde bu sorun ile karşılaşıyosan muhtemelen sorun budur oyunu oynarken alttaki programların herhangi bir güncelleme download yapmadığına dikkat edin ben yardımcı olmaya çalışırım ama ben yüksek ihtimalle aktif download yapan bir virüstür diyorum.
Kardeşim bilgisayarda virüs yok neden dersen daha 2 gün önce format attım. Bilgisayarda Ad-Aware yüklü baştan aşağı tarıyodum virüs yok anlayacağın.
internetten program indirirken ki indirme hızını soylermısın
her serverda aynı problemmı var ?
Arkadaşlar "desperate" arkadaşımız sayesinde sorunu çözdüm :D
Oyunu Program ekle/kaldırdan sildim.Daha sonra C: ye girip kalan dosyalarıda sildim.
CS'yi Oyunyöneticisinde indirip D: sürücüsüne kurdum ve 25k 101 101 standart ratelerle denedim sorun kalmadı :)
İlginiz için teşekkürler :)


Bu konu SmtGkdmr tarafından düzenlendi(2010-11-23 20:13, 13 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.