Merhaba arkadaşlar..

Seneler sonrası Counter-Strike oyununu bilgisayarımda internet üzerinden oynamaya karar verdim. Ultima-strike kalitesiyle halflife ve counter-strike oyununa sahip oldum. Siteden download ettikten sonra internet üzerinden oynayabileyim diye 'Sxe' programının gerektiğini hatırladım. En son sürümü olan 'Sxe 7.4' 'ü indirdim. Programı setup ettikten sonra iki defa tıklayıp Sxe'yi çalıştırdım fakat sadece ekran üzerinde gözüktü. Ve gözükmesiyle birlikte kayboldu. Ne windows üzerinde bulunan çubuğa gitti ne de saat bölümündeki küçük mekana. :) Her deneyişimde server içerisine girdiğimde oyundan Sxe olmadan oynamayamazsın nitelikte uyarı alıp , siyah ekran eşliğinde oyunu terk etmek zorunda kaldım ve henüz oynayamadım..

Lütfen bu sorunu halledebileceğim bir yardım yapabiliyorsanız çok ama çok sevineceğim.

Dikkat : Counter-Strike 1.5 sürümünde yaşıyorum bu problemi bir farkı var mı? 1.5 veya 1.6 için farklı sxeler mi mevcut yoksa aynı mı bunun hakkında bir bilgiye sahip değilim.

Cigi**

Bu konu Polis tarafından düzenlendi(2008-12-21 13:33, 15 yıl önce)
Sxe injected 7.4 programını indirdim. Bir rar dosyası halinde açılıyor. Setup ettikten sonra diğer bir logo halinde Sxe injected ( turuncu ve siyah karışımı olan logo) meydana geliyor. Ona iki defa tıkladığımda masa üstünde 'Local-Strike' denen sxe injtected programı yazısı gözüküyor ve ardından bu kayboluyor. Ne saatin orada var ne çubukta.. Hiçbir yerde yok. Ve sanıyorum ki devreye girdi Cs 1.5 e bağlanıyorum netten ama direk siyah ekran gelip beni oyundan atıyor..

Bu sorunu nasıl çözeceğim bilen bir arkadaşımız yardımcı olursa keyifle eski günlerdeki gibi Cs yi tekrardan oynayacağım ve sizlere katılacağım.
arkadaşım aynı problem bendede var ne yap biliyormusun menü açılana kadar çift tıklamaya devam et o açılıp localstrike yazıyor kayboluyor 5 6 7 defa üst üste ttıklayınca çat açılıveriyor dene olucaktır :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.