Arkadaşlar 3 4 hafta önce yeni başladığım bir oyundur bu. O zamanlar kapalı betaydı(Sıfırlanacak). Sunucu 24.03.11 tarihinde açık betaya(sıfırlanmayacak) geçti. Oyunun en güzel özelliği %100 Türkçe olması. Oyundaki seslendirmeler ve grafik Türkçeleştirmeleri tamamen pro ekipler tarafından yapılmış. Oyun grafik açısından çok kaliteli ve Wow ile hemen hemen aynı. Ayrıca private server değil. Oyunun Almanya ve Avrupa serverlarının yanı sıra Türkçeleştirilmiş bir Türkçe serveri açıldı. Oyun tamamen ücretsiz. Ama tabii ki "nadir nesne dükkanı" adı altında bir donate tarzı olay mevcut. Ben açık betaya geçtiğinden beri deli gibi kasıyorum ve bu tarz oyunları sevmeyen eski bir uocu olarak bu oyundan büyük zevk aldım :) Us ahalisine de duyurmak istedim belki oynayan vardır veya katılmak isteyen olacaktır diye.. Merak ettiklerinizi başlık altından sorarsanız yardımcı olabilirim sanırım :) Herkese selamlar..

Allods Online TR Web

Oyun bilgileri;
Allodstr:
Rusya’nın en başarılı oyun stüdyolarından olan Astrum Nival tarafından hazırlanan Allods Online yine aynı stüdyo tarafından 90’ların sonunda PC platormu için piyasaya sürülen Rageof Mages serisi taban alınarak geliştirilmiş fantastik bir MMORPG oyunudur. Fantastik öğelerin bilim kurgu unsurlarıyla harmanlandığı destansı bir evrende geçen Allods Online Rusya’da aldığı ödüllerin yanı sıra birçok online oyun profesyoneli tarafından 2010 yılının en iyi online oyunu olarak gösterilmektedir.
Sarnaut gezegeni bir takım afetler zinciri sonrası parçalara bölünmüştü. Allod adı verilen bu parçalar Astral olarak adlandırılan uzaydaki gizemli bir madde tarafından çevrelenmiş bir şekilde salınmaktaydı. Her bir tarafta üçer ırkın bulunduğu imparatorluk ve ittifak olarak adlandırılan iki güç odağının hakimiyet sürdürdüğü bu evrende üçüncü ve belkide en büyük tehlike, parçalanmış Sarnaut gezegenine açtıkları portallar vasıtasıyla gelen astral yaratıklardı. İmparatorluk ve ittifak kendi görüşleri doğrultusunda bütün ırkları bir araya toplamak ve bu astral tehlikeye tek yumruk olup karşı koymak amacındaydı. Ancak farklı ideolojileri bir araya gelmelerine imkan vermediği gibi aralarındaki çekişmeyi de gün be gün artırıyordu. Allods evreninde işler günden güne daha da tehlikeli bir hal alıyordu...


Bu konu Michaell tarafından düzenlendi(2011-04-05 12:22, 13 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.