yakın dövüşte en guseli toprak :D su hava alev aynı zaten sadece tipleri farklı D:
Bu oyun ilk cıktığında ne hayallerle indirmiştim.Oynanabilir olması için en az altı ayı var bence.Şuanda çok monoton bir kaç gün içinde oynayanı bayıyor
Bende ateşim deli pvp yaparım =) HidaYeTTTR veya ZwanngLess Gorenlere duyurulur.
Kimimben : Bu oyun ilk cıktığında ne hayallerle indirmiştim.Oynanabilir olması için en az altı ayı var bence.Şuanda çok monoton bir kaç gün içinde oynayanı bayıyor

Zevkini çıkartabilmek lazım (:

2 tane 1000 gold a item aldım vendordan , vendora yeni itemler geliyor mu ?
DC-Game : Peki beta aşamasında oldugunu nerden biliyorsunuz bi de en güçlü olan ne sizce
bilocan sen anlat biraz en güçlü ne sence ve levelin kaç ? İlerki levellerde ne gibi değişiklikler var , 50 levelde move bişi açılıyor falan diyordun.


Bu oyun ilk çıktığında 72 tane level 50 player vardı.Bi tanesi bendim.Ben avatarın resmi forumlarında şöyle bir yorum yapmıştım.Orada da bana katılanlar olmuştu.Bir adminle de görüştüm sadece mantıklı dedi ama net bir şey söylemedi.Benim fikrim şu idi.Eğer çizgi filmi iyi takip ettiyseniz:

Aang 'Toprak' bükebilmek için önce 'Su' bükmeyi öğreniyor ve 'Ateş' bükebilmesi içinde Toprak bükmeyi öğrenmesi gerekiyor.Bu da 'Ateş' i en güçlü element yapıyor.Tabii bunu oyuna yansıtıp yansıtmadıklarını bilmiyorum.


Yeni bükme hareketlerini yani parşomenlerini ve yeni karakterleri (Aang,Toph,Katara,Zuko) açtırabiliyordunuz.Sonra bir patch geldi oyuna.O karakterler ve yeni hareketler kapandı.Statlar düşürüldü.Bir şeyler fln oldu.Ben de kızıp bırakmıştım.

O secret code kısmı ne işe yarıyor derseniz de onu da şöyle açıklıyayım.Normal'de Amerika'da NBC'nin Nickelodeon kuşağında (Bizdeki ismi CNBC-e) cuma günleri yayınlanıyordu bu dizi.Her cuma günü çizgi filmin ortalarına doğru kısa bir reklam giriyor ya.O reklam arasında alt yazı olarak bir şifre geçiyorlar.O şifreyi Secret Code bölümüne girip ekstra altın, item vs elde edebiliyorsunuz.

Bendeki itemlerin hepsi unique olduğu için ihtiyacım olmadı pek :p

Neyse başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Not: Vendora yeni itemler geliyor.Ama çok nadiren.Yeni patch geldiğinde fln.
Şuan için yeni item gelme gibi bir şans yok.Ben bıraktıktan sonra yeni patch geldiyse bilemiycem ama bundan 3 hafta önce öyle bir şey yoktu.Hep aynı itemlerle idare etmek zorunda kalıyordun.İtemler çok ucuz ve süresiz ( damage veya gün ) olduğu için çok basite kaçıyordu
Ben bıraktıktan sonra 4 tane yeni item gelmiş vendora.Ben şuan 3 tane Relics kullanıyorum.İkisi Roku's Headger bir de Dragon Egg.Roku's Headgear dan bir tane çantamda var kullanmıyorum.Gerisi full unique :D Item transfer olsaydı verirdim istiyene.

Relic: Oyunda en zor bulunan, en pahalı itemdir.

Unique: İkinci en nadir ve en pahalı itemdir.
3 tane Dragon Egg Kullanıyorum. Süper stat verıyor. +100 hp +100 chi midir nedir ondan +10 power :D.

Ama 50 lvl iken yendıgınde tekrar baslıyor cıkamıyorsun. sonra para vermıyor kazanınca hp pot alamıyorum bu yuzden orası kötü olmus

Ayrıca roku dress roku headgear itemlerıde var ama birde 500 er point veren şeyden var

Bu konu Iv3rSon tarafından düzenlendi(2008-12-16 03:00, 15 yıl önce)
Bende +8 power veren bişi var +5 control ve ayrıca +7 control daha veriyor.Ayrı itemden de +2 power geliyor (= Ayrıca bilocan resmi sitesini ve forumlarını söyleyebilir misin ? Bir sorum da oyunda bazı karakterler katara aang ve zukonun şekline giriyorlar bunu nasıl başarıyorlar ? Premium gibi bir şey mi ?
süper yha beğendim:yes:yes
valla benim öldürücü darbem genelde deprem oluyo :D adam sıkıştıında can yediren darbem de yerdsen kaya cıakrtmak oluyoda girmiyom çoktndır :D (çoktandırdan kastım 3-4 gün :D)
Ben 2 hamlede yatırıyorum adamları.Bi alev yağdırıyorum bi yerde ateş dönüşü yapıyorum ölüyorlar :D Diger yerler heal için falan.
ben hiç gusel oynayamıyorm ama işte idare ediyom yardım etcek varsa :D

ateşçielr hmene dövüyo milleti :D
ateşcide oynadım ama earth daha sağlam. da su dragon egg var ondan cıkmıyor :((
toprakçı için stat ayarları ne olamlı?



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.