BUGame bilindiği üzere şubat aylarında başlıyan bir proje idi. İspanyol açık kaynak firması UGAMELA temaslarımız sonucunda scriptin Türkçe leştirilmesi görevini üstlenmiştik. Ve gereğinide yaptık ve ugamela bize kendi scriptini gönderdi tam olduğunu herhangi bir eksiğin kalmadığını e-mail lerinde belirttiler. Fakat scripti kurduk ve oyunu kullanıma açtık. Fakat oyuncu sayımız arttığınzda geliştirilen gezegenlerde tershanede gemi üretilmediğini, istatistiklerin olmadığını, forumların problemli olduğunu, admin paneli ise bir mesaj yazılıp ve panel olmadığını farkedince sessiz sedasız oyunu durdurduk ve kapattık. Fakat o günden beri sessiz sedasız bekliyor gibi görülen ekibimiz scripti tamamlamak için 6 aylık bir çalışma yaptık ve problemleri açık kaynak kodları ve coder larımız ile birlikte tamamladık.

UGAMELA Nedir ?

GameForge'nin yapımcılığını üstlenen OGame oyununun bir açık kaynak kodlusunu yazıp, piyasaya dağıtımını yapmıştır. Çalıntı değildir, kendi kadroları tarafından yazımı yapılmıştır.

Tarafımızca Neler Yapıldı ?

> Tershanelerdeki gemi üretimi yazıldı ve kullanıma açıldı.
> İstatistikler Sayfası yazıldı ve kullanıma açıldı.
> Forumlar kuruldu ve scripte entegre edildi.
> Savunma sistemi üretimi yazıldı ve kullanıma açıldı.
> Admin paneli yazıldı ve kullanıma açıldı.
> Filo gönderme ve komutları yazıldı ve kullanıma açıldı.

: Tershane ve filolardaki problem ( %99.7 giderildi hata olmadığı var sayılıyor, hataya rastlar iseniz forumlarda ilgili başlığa mesaj yazabilirsiniz )

Web Sayfamız :

https://bugame.org

Kayıt Sayfamız :

https://bugame.org/reg.php

Forum Sayfamız :

https://forum.bugame.org

İletişim :

[email protected]

İyi Bir Oyun İçin BUGame!
Master
59.2997
Bir konunuz zaten bulunmakta ikinciyi açma nedeniniz nedir acaba aşağıya düştüyse arkadaşınız vb. aracılığıyla uplatın.
Diğer konu başlığımız site yetkilileri bizlere herhangi bir bilgi verilmeden yaklaşık olarak 30 dakika önce silinmiş bulunmaktadır, yeni konu açmamızın sebebi odur.

Ardından Site admini Lucretius ile görüşmelerimiz sonucunda : Sitenin açılmadığı için silindiği tarafımıza iletilmiştir.
Slothere silmiştim site açılmıyor diye. site tek bendemi açılmıyor ?
Adept
4.3
Bende açılıyor. :)
Master
59.2997
Aa silindiyse özür dilerim :( Lucre. siteye bende giriyor TTNET te grew mi ne varmış net ölü vaziyette cs de ping den oynanmıo mesela.
BuGame bilmem uzay oyunu ogameye benziyor :D çalıntı degil demi isim =) hayırlı olsun...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.