Novice
0.1
eRepublik, web browser üzerinden oynayabileceğiniz politika, savaş üzerine kurulu bir strateji oyunudur.Oyunda ülkenizin sanal vatandaşı olabiliyorsunuz. Gerçek siyasi uygulamalar gibi, darbelerden, hortumlamalara herşeyi yapmak mümkün. Gazeteler, organizasyonlar kurabilir, siyasi partiler yönetebilirsiniz. Vatandaşların oyları ile başkan seçilebilir, savaşlar açabilir, vergileri düzenleyebilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. Askeri gücünüzü geliştirip askere katılabilir, ülkeniz işgal altındaysa ayaklanmalar, direniş savaşları çıkarabilirsiniz.

Her gerçek ülkenin vatandaşları, oyundaki eÜlkesine girdiği için oyun daha bir zevkli hale geliyor. Mesela eTürkiye eYunanistanı, eMakedonyayı ve eKudüsü işgal etmiş durumda. Ancak eABD'den gelen bir birlik eMakedonyada isyan başlatmış ve o savaşı kaybemiş durumdayız. Ayrıca eYunanistanda'da çeşitli isyanlar kendini göstermiş durumda.

eTürkiye'de şuanda tek partili döneme geçilmek üzere. Çünkü eABD'den gelen birlikler eTürkiye sınırları içinde Yunanların partilerine destek gösterip eTürkiye'deki yönetimi ele geçirmeyi planlıyorlar. eYunanistandaki vatandaşlar şuanda eTürkiye sınırları içerisinde olduğundan dolayı da oy hakkına sahip. Amaçları ise yönetimi ele geçirip, eYunanistana bağımsızlık vermek.

Oyun ilk başta biraz sıkıcı gibi olsada, ilk 3 gün yapacağınız; işte ve askeriyede çalışarak kazandığınız parayla yiyecek almak. Ancak oyun içindeki haberleri(gazeteleri) okumakta çok eğlenceli. Level 6'da oy kullanabiliyor, level 7 de ise bir partiye katılma hakkınız oluyor. İlerleyen levellarda ise şirket kurabiliyor emperyalizmin dibine vurabiliyorsunuz.


Not: Şuanda Yunanistana abd'liler çok destek vermekteler. Yunanistandan dün toprak kaybettik. Eğer mail adresinizi pm olarak atarsanız davetiye atabilirim. Davetiyeden üye olduğunuz taktirde Türkiye'nin silah şirketlerine katkınız olacak. Böylelikle biraz olsun ülkeyi savunabileceğiz.

Yunanlılara toprağımızı işgal ettirmeyelim!


Davetiye isteyip üye olursanız Türkiyeye katkınız olacaktır! (mail adresinizi pm olarak atabilirsiniz)
*Site - https://www.erepublik.com

Oyunu ve içeriği öğrenmek için:
*Wiki https://wiki.erepublik.com/index.php/main_page
Davetiye yolla hoşuma gitti siyasete hastayım.
Novice
0.1
davetiye isteyenler mail adreslerini pm olarak atarlarsa, davetiyeler maile gidiyor çünkü.
ilgimi çekti 3-5 yerde bu çıksın direk türkler doluşur buraya .)
lord_xabalord@hot.. davetiye bekliyorum..
Novice
0.1
Eposta adresini pm olarak atanlara davetiyelerini yolladım. Daha çok katılım gerekiyor, tüm U-Syi bekliyorum.
bunda level nasıl kasıyoruz nasıl savaş oluyor orduya nasıl katılıyoruz bi açıklarmısınız
bide türkçe olsa daha iyi olur
Novice
0.1
Sekan senin maile yollayamıyor sistem, başka bir mail adresin varsa ona yollamayı deniyim.

İngilizce olduğuna bakmayın çok basit. Başta karışık gözüksede biraz oynandıktan sonra herşeyi aşina oluyorsunuz.

İlk avatar yükleyin oyunda exp veriyor. Sonra bir iş bulup Company sayfasından "Work" butonuyla çalışın. Level 2 olunca Army'de "Train" yapın. Marketten food alın. Hergün otomatik 1 food yer adamınız. Level 5 e kadar hergün bu monotonlukta gidicek 2-3 gün. Bu sırada oyundaki Türkiye'nin politik geçmişine ve şuanki stratejilerine göz gezdirin News kısmından. Level 5 gelince savaşlara katılıyorsunuz çok hızlı level atlıyorsunuz. Level 9 da şirketinizi kurabiliyorsunuz.
tamam ben direk kayıt oldum teşekkürler
Novice
0.1
Arkadaşlar davetiye için eposta yollarsanız çok iyi olur eTürkiye için. Teşekkürler.
pm attım davetiye yollarsan sevinirim
lvl 2 oldu şimdi daha nasıl atlayacam
Gönderirsen sevinirim... >>> [email protected] <<<
Novice
0.1
Davetiye yollanmıştır.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.