Empire: Total War (genellikle E:TW) 4 Mart 2009'da piyasaya çıkmış olan Gerçek zamanlı strateji ve Sıra tabanlı strateji oyunu. Creative Assembly tarafından geliştirilmiş ve Sega tarafından yayınlanmıştır

OYNANIŞ:


Empire: Total War, serinin diğer oyunları gibi keşif, fetih, koloniler kurma ve savaşma hakkındadır. Oyunun zamanı 1699 ile 1799 arasında geçiyor[3], oyundaki milletler de Avrupa, Kuzey Afrika, Amerika ve Hindistan bölgesi'nde yer alıyor.[4] Empire Total War diğer Total war serilerindeki gibi herkesin oynayabileceği türden bir oyun.

Savaş Haritası


Mücadele haritası Avrupa, Amerika, Kafkaslar ( Doğu Anadolu ) ve Hindistan'ın bir çevresini ve ortadoğu ile kurulabilecek yolu kapsıyacak. Diplomatik ilişkiler için artık diplomatlara gerek yok ancak diplomasi serinin diğer oyunlarına göre çok daha önemli. Özellikle yeni sisteme uygun olarak gerçekleştirilen da deniz savaşları dikkat çekmekte.E:TW'nin şüphesiz en büyük yeniliği deniz savaşlarını savaş ekranından oynayabilmek.
Geliştirilmiş otomatik yönetim sistemi ile birlikte tavsiye sistemi de var, ve oyun kendi içerdiği geliştirilmiş tutorialleri öğrenmeyi kolaylaştırıyor. Oyunda eyaletlerdeki hoşnutsuzluk da çok çeşitli: dini hoşnutsuzluk, vergiler, bağımsızlık isteği, reform isteği bunlardan bazıları Ordular ve filolar artık generaller ve amiraller etrafında kurulabilecek. Birimler sizin istediğiniz en yakın yerde inşa edilecek ve hareket ederek liderlerine katılacaklar.[kaynak belirtilmeli] Oyunda yıllar ilerledikçe teknolojik gelişmelere bağlı olarak demokrasi ve özgürlük düşünceleri artacak. Örneğin Birleşik Devletler yönetimi beğenmeyen halk ayaklanıp bağımsız olabilecek. Diğer bir örnek Fransız Devrimi: eğer insanlar uzun süredir yönetimden memnun değilse kendileri ayaklanıp rejimi değiştirebilir.


Devletler


Oyunda 60 tane devlet var ve bunlardan sadece 10 tanesiyle oyun oynanabilir. Büyük devletler şunlardır:

Büyük Devletler

Küçük Devletler

Ayaklanan Devletler

Asî Devletleri

" Oynun başında yoktur bu devler. Sonradan ortaya çıkar.
" " Oynun başında vardır. Ama zamanla Maratha Konfederasyonu işgali nedeniyle yok olur.


Wallpapers:
Türkçe yama linkini de koyarsanız daha iyi olur.

Oyuna gelince, kafayı yemek üzereyim ah bu iranlılar hep arkadan vuruyorlar :D
Oyun paylaşımı yapmıyoruz malesef bu sadece oyun hakkında genel bir tanıtım :)
firehellsly : Türkçe yama linkini de koyarsanız daha iyi olur.

Oyuna gelince, kafayı yemek üzereyim ah bu iranlılar hep arkadan vuruyorlar :D

https://www.totalwar-turkiye.com/empire-total-war-turkce-yama-cikti-indir

burdan %100 türkçe yamayı indirebilirsin

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.