1. Hamachi programını kurun2. Mumkunse ra2 1.006 patchını kurun (Bu olmzsa olmaz değil ama gördüğüm odur ki nette herkes bu versiyonla oynuyor, versiyonları aynı olmayan kullanıcılar beraber oynayamazlar)
2. Ağ bağlantılarıma girince orada IPX iletişim protokolunun yuklu olması gereklıdır. Değilse "yükle" butonuna basarak iletişim kuralları sekmesine tıklayıp IPX protokolunu yukleyınız.
3. Bu IPX/SPX yazan yere çift tıklayını ve açılan pencerde üstteki kutucktaki "iç ağ numarası" değeri 0 olacak. Altta ise "çerçeve türü" değerini 802.2 yapmalısınız. Alttaki sekme yani "ağ numarası" değeri normalde 0 dır ama siz onu 01 yapın yani sonundaki sıfırı bir yapın.
5. Başlat / Çalıştır / cmd.exe ----> açılan DOS pencersine "ipxroute config" yazın enter' a basın. Aşağıda "hamachi" yi goreceksiniz. Onun sağında "düğüm" yazan kolonun altındaki değeri (hamachinin de karşısında oluyo tabii bu değer) bi yere not edin. Ardından oyuna girin. Red alert / options /network 'e gelin. Burada en üstte sayıların olduğu bir kutucuk olacka. Bu kutucuğa tıklayın ve az önce not aldığınız sayı buradaki seçeneklerden birisi olmakta ve o numarayı seçin. HEPSİ BU KADAR. TABİİ ARKADAŞNIZ DA AYNI AYARLARI YAPACAK.

Ayrıca hamachide bir arkadaşınızı gördüğünüzde önce ona ping atın. arkadaşınızın nickine sağ tıklayın "ping sekmesi çıkacak. Bu şekilde HAMACHİ üzerinden kolayca ping atabilirsiniz. Eğer ping atamıyorsanız oyunu beraber oynayamazsınız.

Arkadaşlar Hepsini Yaptık Tam Bi hevesle aha oynucaz dedim ping atamıyoruz bu sorunu nsl düzeltebiliriz lütfen yardım edin

ping atamıyoruz ping atamazsanız oynuyamazsınız dio burdada
aboo hamachiyle oynanmaz o işkence ötesi dehşet bişey. sonunda orj kaptım internetten oynuyorum şimdi arkadaşlarla oynucaksak host kurup onları sokuyorum aşırı az ping var en fazla 50 ms.
Xantier orjinal i ne kadar??

orjinal cd alıp kurarsam sorunsuz oynar mıyım ? bi ayar yapma mgerek mi yoksa online dediğim an önüme serverlar çıakr mı
ben 10 ytl ye aldım best sellers den d&r bimeks felan öle yerlerde hep var dolusuyla. cd key felan yazıyor ancak xwis diye bir server var ancak cd keyle çalışıyor orjinal. westwood server kapanmış yerine xwis açılmış. her akşam giriyorum dolusuyla adam var şakam yok yani öle 10 kişi felan deil baya fazla var 2 ay önce felan her akşam kuruyodum host hammer&sickle diye bir harita var 2vs2 oynuyoruz. Bide modlu haritalar var düzenlenmiş :D
Xantier

yarın d&r den 10 ytl e alcam internet sitesinde buldum.

kurcam gircem online da sorun çıkar yaktım seni :P

skypen varsa birlikde oynarız ? online aynı serverda

bide kendi host umuzu falan kurabiliyor muyuz
evet kuruluyo bende şaşırdım :D
Ping atabilmen için ayarlardan advances ı aktif etmen gerekiyor. :)

Hamachi forumlarında yazıyor. Hamachi wikide de var
bilo bu gün bütün günümü buna harcadım bakalım yarın denerim artık sana özel mesaj atarım olmazsa bulamazsam sen özel mesajla açıklarsan sevinirim.... ben lan olarak oynuam azcık sorada uyucam.

orj.cd sini zaten alcam online oynamak içinde buda olursa güzel olur kuzenle falan oynarız

bana özel mesaj atarsan sevinirim biliosan bilmiosan sorun değil arıcam yarın
Xantier ra2 yi xwis den oynamak için ne yapılması gerektiğini kısaca anlatabilirmisin

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.