Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Oyun içi kısa bir anlatım yaptık.

https://www.youtube.com/watch?v=y-pL0ytI3Qk&feature=youtu.be

Arkadaşlar oyunu açtık. Oyuncuya ihtiyacımız var. Desteklerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

www.ikincicag.com
Başarılar, hesap oluşturdum vakit buldukça zaman geçireceğim.
Federal : Başarılar, hesap oluşturdum vakit buldukça zaman geçireceğim.

teşekkür ederim.
hızlı gidince laga giriyor oyuna girince bi yardımcı oluncak bi düzen yapılması lazım yönlendırme flan girdim adam kestım cıktım yapcak bişey yok yönlendirmiyo hiç bişeye
Elhamra. : hızlı gidince laga giriyor oyuna girince bi yardımcı oluncak bi düzen yapılması lazım yönlendırme flan girdim adam kestım cıktım yapcak bişey yok yönlendirmiyo hiç bişeye

Oyuna bağlanmada sıkıntılar var haledince eğitim sistemini halledicez. Lag konusuna gelince fps 60 ise pinginizi kontrol edin. açıkçası sıkıntı çıkartacak bir lag yaşamadık biz.
HIZLI GITTIGIMDE TAKILIYO DESEM daha iyi musahiflar safe alan herhalde bi işe yaramıyor orda adam kesebiliyosun gard düşmüyo desem yeridir

Bu konu Elhamra. tarafından düzenlendi(2014-07-14 16:20, 9 yıl önce)
Elhamra. : HIZLI GITTIGIMDE TAKILIYO DESEM daha iyi musahiflar safe alan herhalde bi işe yaramıyor orda adam kesebiliyosun gard düşmüyo desem yeridir

muhafızlar yeterli korumayı sağlıyorlar. Bir miktarda insan kendini kollaması lazım. Pat diye muhafızların inmesini istemedik. Onun haricinde lag problemi sıkıntı çıkaracak düzeyde olmadı. FPS ve Ping değerleri sol aşağıda yazıyor onları takip edip buraya yazarsanız belki bir yorum yapabilirim.
Tamam halletim teşekkür ederim
Oyunu günlük ortalama 16-17 saat oynayan birisi olarak oyun hakkında tecrübelerimi aktarmak istiyorum.
Eski bir ultima online oyuncusuyum. UO-strike nin 2008 yılından beri üyesiyim ve ultima hakkındaki gelişmeleri takip ediyorum. Şimdiye kadar Ultima Online oyunu içerisinde açılan 100 lerce server gördüm ve birçoklarındada oynadım. Ama hiçbirisi dikiş tutmadı. zamanımızı çalmaktan başka bir işede yaramadılar. server açıp 2 ay oynatıp hevesini aldıktan sonra kapatan yeni yetmeler ultima online i bitirdiler diyebilirm. Bu konuda da hem fikiriz sanırım.
Gelelim bu yeni açılan İstanbul ikinci çağ oyununa. İlk başta Türklerin açmış olması sebebiyle desteklerimizi esirgememiz gerekiyor.
oyun tema olarak ultimaya benziyor ama bizim için önemli olan oyunun sürekliliği. Yaklaşık 2 haftadır oynuyorum ve gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir ekip çalışması yapılıyor. Her sorunun üzerine gidiliyor ve anında düzeltmeler yapabiliyorlar. Oyuncuların fikirleri doğrultusunda istenilen sistemi yazabileceklerini gördüm. Üstelik oyunda size para harcatacak bir sistemde yok. sadece aylık üyelik paketleri var bunlarda zaten 5-10-20 TL. facebook üzerindeki oyunlar ile kıyaslarsak tamamen bedava diyebilirim. Oyundaki silahları çok güzel kombine etmişler. Her silahın avantajları ve dezavantajları var. Buna zırhlarda dahil. Daha fazla uzatmayacağım. Ve oyun şuan girip gördüğünüzden ibaret değil. sürekli yeni sistemler ekleniyor. ve haritanın henüz çok az kısmı aktif durumda. Oyunun daha güzel bir hal alması için oyuncuya ihtiyacı var diye düşnüyorum. Türk oyunu olarak bu arkadaşların emeklerine sahip çıkmalı ve destek vermeliyiz.
Expert
34.0001
meraktan soruyorum; 16-17 saat sürekli aktif olarak mı oynuyorsunuz yoksa ultima'daki gibi macroya bırakıp kendi kendine yaptığı işler mi var? üşenmezsem bir ara deneyeceğim.
görüntü kalitesi iyileştirilince çok güzel olucak.
Açılalı 3 hafta olmasına rağmen çok ciddi miktarda hata düzeltildi ve oyuncularımızın fikirleri doğrultusunda eklemeler yapıldı. Öncelikle bize geri bildirim yapan arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. Sunucu bugün yarın yeni bir makine ye ve yeni bir lokasyona geçiyor. Bununla beraber yeni sürümde aktif olacak. Tüm değişiklikler facebook sayfamızda ve forumlarımızda açıklanacaktır. Destek için bir kez daha teşekkür ederim.
Kell : meraktan soruyorum; 16-17 saat sürekli aktif olarak mı oynuyorsunuz yoksa ultima'daki gibi macroya bırakıp kendi kendine yaptığı işler mi var? üşenmezsem bir ara deneyeceğim.
Benim bilgisayarım Mac o yüzden makro programlarını kullanamıyorum. kullanılıyormu onuda bilmiyorum. Bu yüzden aktif olarak 16-17 saat oynuyorum.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.