selam millet ,

başlıktanda anlaşıldıgı gıbı adam gibi bir orta çağ oyunu arıyorum basit 3 boyutlu olup elıne kılıcını okunu arkanada ordunu alıp kale basmak gıbı atın uzeırne yenı kalelere yol almak gıbı boyle bır oyun bılen varmı lutfen diablo turu seyler soylemeyınde :D birde multiplayerı olup olmadıgını yazarsanız sevınırım.
O oyunu gecen yaz bıtırdım 1 ve 2. serisini :D
Strong Hold Crusader diye bi oyun vardı haçlı seferleri zamanında geçiyor. Kaleler, surlar, kuleler, kuşatma silahları felan alıp başını gidiyor :D 4-5 sene önce oynardım kale savunması falan seviyosan eski olmasına karşın güzel bi oyun. Sonradan başka versiyonlarıda çıktı ama en güzeli Strong Hold Crusader diye geçeni.

Acayip stratejiler yapardık biz bunda mesela düşamana hastalık bulaştırıp köylülerini öldürür ekonomisini çökertirdik kocaman kale askersizlikten parasizliktan yamulurdu sonra orduyla temizle geç :D
@Aramachus
Stronghold Crusader oyna harbi bağımlılık yapıyor çok muhteşem bi oyun derim ve çok gerçekçi :)
seni ultima online a davet ediyorum kur guildini çek kılıcını ordu arkanda olur guild varsa zaten :D
Mounth and Blade diye bir oyuna basladım turk yapımı oyun gerçekten ÇOK zevkli sizlerede onerırım tek sorunu multiplayerı yok ama yakında buyuk bır surumu cıkıyormus ınsallah onda olur.Strong Hold Crusader ıda sımdı arastırıyorum bu aksam bırakırım yarın oynarım :D
Master
59.2997
Gerçekten güzel oyundur Stronghold. Stronghold Crusader'da Multiplayer desteği vardı sanırım. İsteyen olursa bir ara topluca multiplayer olarak oynayabiliriz.
Cossacks ve Age of Empires'i tercih ederim,ama aramachus zamanını bunlarla degil ders çalışarak geçirmeni isterim.Biliyorum ki okulun var ve derslerine daha fazla zaman ayırmanını öneririm.
age of empires 2 veya warcraft 3 al :) (warcraft 3 derken dotadan bahsetmiyorum)
Wow Oyna En İyisi Yha Orta Oyununu Boşver Online Oyun OYna Yada Stronghold Bnmde Önerimdir
Belki wowa vercek parası yok yani eğer kaçak serverda oynamayacaksa
@Aramachus
Mount&Blade 54 lvlim gerçekten güzel bir oyun ama daha stratejik istiyorsan stronghold crusader dene
Saolun stronghold u ındırmeye koydum :D WoW oynadım daha onceden orjinal / kaçak yaptıgımız tek sey npc kesmek bırde aylık para öde adam oldurmek ıcın ne yaw knight ile aynı neredeyse devamlı monster kesıon gorevler yapıon :no Uo bu yuzden dunyanın en guzel online oyunu sayılabılır.
age of sevmiyonmu bakem:huh
Ne dion küçülükte onu oynardım hep 2. sınıfta oynardım o zamanlar pek bısı anlamazdım sonra devam ettırdım ve bıraz sıktı gecen yaz onun krızıne gırmıstım :D
online birşeyler oyna

illa orta çağ oynuycam diye birşey yok

ogame oyna adamı sarıyor:)



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.