Karahan oyunu gün geçtikçe ilgi toplayan ve Metin2,KO,Silkroad gibi aynı tarzdaki oyunlara alternatif olan bir oyundur.
Ancak bir çok farklılıklarıda Soz konusu.Bunlardan biri Karahanın tamamen turkcelestirilmiş bir oyun olması.Orjinal versiyonu Kore yapımı.
Çeviri yapılmasıyla oldukça hoş olmuş.Öyleki Oyundaki npc,item vs. Hepsi turkce isim ve anlamlar tasımakta.

Oyunda 3 kavim var.oyuna baslarken bu kavimlerden birini Seciyoruz.Gorevler herzemanki gibi lewel atlamanızda ve oyunu tanımanızda yardımcı oluyor.7/24 pvp Sloganlı oyunda Her Saat başı karakol savasları mevcut bu savaslarda belli bir sure kendi lewelinizdeki kişilerle Savaşıyorsunuz.kazandıgınız takdırde exp. ve para kazanıyorsunuz.Bunun dısında 3 saatde 1 olan kılıt nokta Savasında +90 lwl tum oyuncular bu alanda carpısıyor.ve yıne haftanın bellı gunlerı kutsal taş Savası var.ve tabıkı bunun dısında ıstedıgınız zaman dusman bır kavımın harıtasına gıdıp pwp kasabılmekte veya topluca Şehir basabılmektesınız.

Oyundakı en Zevklı olaylardan bırısı ise.Kavım Lıderi Secımleri.Her kavmın Bır Generali var ve ayda 1 secımler oluyor.Kavımler arasında barıs yapabılmek ıttıfak olabılmek gıbı secenekler var.

Ve geldık oyunun asıl amacına oyunda Belli bir lewel almış kişiler Belli kurallar ve Zamanlar Dogrultusunda GOKKAVIM dedıgımız 4 uncu bır kavıme Gecebılıyorlar.Bu kavımde Sadece yuksek leweldakı oyuncular mevcut bulunuyor ve oyun bır anda gok kavıme mucadele olarak suruyor.

Oyun oldukca Zevklı deneyin gorun.

Gndrl

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.