Arkadaslar Bır Kac gun once basladıgım bır oyun bu KnightOnlineye Cok benzıyor Ama tamamen Ucretsız Oyunun Adı Metin-2

https://www.metin2.org Bu sıteden Uye OLarak Oyuna Baslayabılırsınız Sıtede Oyunun Tam Acıklamaları Mevcut Alın Sıze bır Kac resım Ve Filmler

RESİMLER



FİLMLER
İNDİR
https://www.metin2.org/content/movies/metin2_movie2.wmv


İNDİR
https://www.metin2.org/content/movies/metin2_movie1.wmv
çok dandik bişeye benziyor
sen oyuna gır bakalım dandık mı degılmı goruceksın
Silindi
Novice
0
Knight ile ne alakası var anlıyamadım.(Oyun benziyor olabilir ama Knight online kısmında ne işi var.Bu tanıtılacaksa yeni bir oyun olarak geçmeliydi)
Çincemidir japoncamıdır anlıyamadım.(Gördüğüm resimlerden)


Yalnız ben bu ko ile değilde uo ile bağdaştırdım.Savaş yeteneği öğrenme, item yapma, Guild gibi birşey kurmak var :D
Knight Online da ilk başlarda ücretsiz idi. Ama sonradan paralı oldu. Bu oyunlar baştan parasız diye piyasaya sürülüyor daha sonrada ilgi görünce premiumlar başlıyor daha sonrada tamamen paralı.
yaa ben wow ve ultima onlineden başka oyun oynamam böle online çünkü arkadaşlar knightmış silkroadmış filan sıktı yaf sadece adam öldür nereye kadar hadi silk roadda kervan yapıyorsun 10 kişi önünü basıyor yine adam öldürüyorsun o oyunların temeli ya adam öldürmek yada canavar öldürmek. bizim insanımız öldürmeyi ço kseviyor ve başlıyor bu oyunlara paralı oluncada premiummuş yok cahsmiş hepsine para bayılıyor bir japon ile bir amerikalıyıda zengin ediyor...
eylence arıyorsan wow, adam gibi oyun arıosan uo. ben bunu bilir bunu sölerim. yeni çıkma mmorpg leri denemenin bi manası yok. mmorpg lerde yeni çıkan daha kaliteli olur diye bi mantık yoktur; eer player i fazlaysa, 3-4 yıllık bi geçmişi varsa ve eagames gibi büyük bir firmanınsa kaliteli demektir.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.