Ulkemizde her ne kadar çok meşhur olmasa da dunyadaki belki de en popüler MMORPG olan Maple Story 'nin tüm Dünya'da resmi olarak 50 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Evet yanlis okumadınız tam 50 milyon. Diger bilindik MMORPG 'lerden farklı olarak daha hoş ve şirin grafiklerle ve karakterle bezenmiş bir oyun. Oyunun yapımcı firması MMO sektorune damgasını vurmuş ülke olan Kore'den Wizet. Yayınlayanda yine Kore'den Nexon. Eger Maple Story'nin tadina henüz bakmadıysaniz. En kısa zamanda bir test etmenizi oneririm.

Türkler sadece Maple Europe girebilir oyun dünyanın en kalabalık oyunlar listesine giriyor o yüzden adamlar gecelerini gündüzüne katarak her kıta için yeni client çıkarıyorlar her clientte de bir sürü server..

Eğer başlarsanız size her türlü yardımda bulunabilirim.

Tüm Maple Sunucularını kaplayan resmi site ( İşinize yaramaz )
///////////////Linkler (:////////////
Maple Story Europe Resmi Sitesi
Maple Story Europe Kayıt Sayfası
Maple Story Europe İndirme Sayfası
Sizin indireceğiniz "MSE Downloader"



Bu konu DC-Game tarafından düzenlendi(2009-05-26 16:01, 14 yıl önce)
Silindi
Members
4
Maple Story Europe da Kradia serverindayim(zaten sadece kradia var,daha acilacak ama) .suanda lvl 70 Hermit im,oynayan eklesin adim ''UrastafariTR''
Aceba denesemmi.?
Grafikler biraz çocuksu geldi ama
yazın oynamıştım pek ultimacıya göre değil (=
alla alla baktım 50 milyon acc olayı doğruymuş cidden :D ama vardır bu işte bi şeyler. zaten oyun bedava, acc alma 2 dkkalık iştir..
50 milyon acc olabilir ama kaçı aktif bakalım :)
Bu Grafiklere 1gb Client :O_o

Niye bu kadar fazlaki client boyutu
Çünkü oyun o kadar geniş çaplı ki inan o görevler parti questler çok güzel bir duygu inandırıyor içinde.Sen bi dene oyunu kavra sonra bana hak vericeksin emin ol.Sakın grafiklere kanma çogu insan gibi.Bu oyun sayesinde uoyu bıraktım (:

Şimdi pazarda çektigim bir resim sadece pazarda 400'e yakın kişi var şuan.



Büyük


Bu konu DC-Game tarafından düzenlendi(2008-12-12 20:41, 15 yıl önce)
Normal atari oyunlarından bir farkı yok sadece online , olduğu için zevkli gelebilir .
Maple acc sayısı 90 milyona dayandı bakabilirsiniz siteden..

@Robellious
Ya oynamadan yorum yapma murat :((
Süpper Bir Oyun Gerçekten.Ülkemizde Şuan Özellikle Küçük Çocukların Oynadığı "Metin2" veya Birçok Kişinin Bağımlısı Olduğu Knight Online gbi Oyunlardan Kat Kat Daha Güzel Bir Oyun.Oyundan Screenshot'lan sizin oyunun "Mario" veya "Bebek Oyunu OLduğu Gibi Yorumlar Yaptıra Bilir.Oynayın.Gerçekten Pişman Olmazsınız.Fakat Birçok Arkadaşımın Oyunu Bırakmasıyla Oyunun Tek basına zevkine varamamaya başladım.Oynamak isteyenlere yardımcı olabilirim.Ve Eğer oynayan birileri varsa oyun daha keyifli hale gelebilir.Pm'leri beklıorum.
Saygılarımla..
Sırf bunun için üye oldun sanırsam oyundaki adını ve levelini söylersen sevinirim.

Bu arada maple global son eventinde ödül olarak 1.ye leptop 2,3,4,5.ye dijital kamera 6,7,8,9 ve 10.ya ise ipod tac kazandırıyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.