namer üyesi avatar
canowar : Ben zaten uyeyim buraya ve cidden veriyo , =))

Bi kanıt daha cıktı :)
Uğraşılmas :D
namer üyesi avatar
valla cok kolay aslında 27 $ın var 25 uye daha toplasan :D ısın tmamdır
Ya onla ugrasacagıma gider iddaa kuponu tuttururum. Benim için daha garanti ve fazla bir ugras istemiyor :) U-S Dışında fazla yerde üyeliğim bulunmaz çünkü üye olmak zoruma gidiyor :)

Ama yinede saol paylasımın icin. Belki İlerde Denerim :)
namer üyesi avatar
Valla suanda paypalıma gonderdım parayı :D yanlız sole bı sorun var 75 $ ı yaptım 25 $gonderme ucretı kestıelr yaw :D
Site uzerınden referans bulup kazanc saglamak yasak deıglmıydı eskıden kılıtlenyıodu bu tur topıcler alla alla :S
Netteki saadet zincirleri bunlar.
Topıcın sılınmesını talep edıyorum...Bu sıte baskalarından referans saglayıp kazanc saglanacak bır sıte olarak gorulmemelı bu ve benzerı durumalr yuzunden sıtenın kalıtesı hergecen gun dusuyuor + olarak topıc yalan ıcerık ıcermekte 10 sanıyede 27dolar dogru adam sıteye uye olurken bıle 1 dkka harcıyo :D u-s kalıtesı cokuste ....
namer üyesi avatar
Sonya Royal : Topıcın sılınmesını talep edıyorum...Bu sıte baskalarından referans saglayıp kazanc saglanacak bır sıte olarak gorulmemelı bu ve benzerı durumalr yuzunden sıtenın kalıtesı hergecen gun dusuyuor + olarak topıc yalan ıcerık ıcermekte 10 sanıyede 27dolar dogru adam sıteye uye olurken bıle 1 dkka harcıyo :D u-s kalıtesı cokuste ....

Valla artık bısı demıyorım sıtenın sevıyesını senın gıbıler dusuruyor bole her topice bos bos mesaj yazıp dalga gecenler suna bak alay edıosun resmen .-
Novice
0.1
walla ya ne zararı war topicin adam parasını kazanıyo adamın para kazanırken sen bişi kaybediyomusun adama oturdu yerden batıyo istersen yardımcı olmassın olur biter
ufukkotan üyesi avatar
ne parası ya alamaz o para felan böle boş sitelere girmeyin bile arkadaşı kazanmışmış 2 tık yaptırdı diye 100 dolar para kim verir Pff saçmalıık ötesi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.