Yersaglayici.net Bozdoğan Reklam,Matbaa ve İnt. Hiz. kuruluşudur. İstanbul/Bakırköy lokasyonda 2012 yılı sonlarına doğru kurulmuştur. Ticaret kollarımızdan biri olan hosting sağlayıcılığı faaliyeti doğrultusunda aşağıda yer alan plan siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.

Yersağlayıcı.net satışta bulunduğu her ürün/hizmet 'e karşılık fatura kesmektedir bu sebeple KDV'siz satışlarımız mevcut değildir.


https://www.mafiashare.net/download/rackhost-hosting-and-business-themeforest-html-theme/ teması warez hosting panelleri yok aldığım duyumlar şöyle konuşmalar;

sipariş ver dediğinde sadece jotform üzerinden jotform.com yani
elemana mail gidior
hosting firması gibi gösterilmiş ama
2 gün sonra milletin canı yanmasın

sahibinide tahmin ediyorum şuanda isim vermek istemiyorum
Kullandıkları tema Themeforestın https://themes.serifly.com/rackhost-wp/?style=dark temasıdır.Ne bileyim doğru düzgün sistem kuramıyan firmadan bir hayır beklenirmi bilemem karar sizin.
Sitede aşağıya inerseniz kullanıcı yorumu var ve yorum yapan kisiye hazırlanan site şu www.uo-lykia.com bu sitedeki tasarım geçtiğimiz aylarda ve yıllarda bir çok kez ücretsiz olarak dağıtıldı.
RenLia : Sitede aşağıya inerseniz kullanıcı yorumu var ve yorum yapan kisiye hazırlanan site şu www.uo-lykia.com bu sitedeki tasarım geçtiğimiz aylarda ve yıllarda bir çok kez ücretsiz olarak dağıtıldı.

Uo-Lykia sunucu sahipleri yersaglayici.net'ten hizmet alıyorlarda uo-lykia'nın sitesi ile ne alakası var Renlia ?
yav neyi tartışyorsunuz anlamadım. gelip uo platformunda reklam yapan hosting firmasından nasıl bir ciddiyet bekliyorsunuz? açılan 3-5 sunucudan gelecek 3-5 kuruşun peşindeler işte belli. zaten aklı olan kimse uo ile alakası olan aracı firmadan sunucu almaz.
Adam yazdığına yazacağına pişman oldu :)

Bu konu Federal tarafından düzenlendi(2013-02-05 18:08, 11 yıl önce)
uo-lykia ya whois çektiğimde kaydedici girma yapı hosting görünüyor dns lerine baktığımdada web hostingi veren yine yapı hosting çıkıyor.

ersaglayici.com dan hizmet aldıgına eminmisiniz ?
Ordan vps hizmeti alıyoruz.
arkadaşlar iletişim bilgilerimiz orada mevcuttur her aldığınız hizmete faturanız kesilmektedir. isteyen online olarak satın alabilir isteyen dükkanımıza gelir bir çayımızı içer muhabbet eder hizmetini alır kullanmaya başlar. sitemizin nasıl ve ne şekilde işlediği sizi ilgilendirmez Awe. Lütfen bana iletişim numaramızdan ulaşırmısın birşey söylüyeceğim.
vds-premium paketini kullanıyoruz , faturamız adresımıze kadar gönderildi.Herhangi bir sıkıntı çekmemekle birlikte sorun olduğunda gerçekten çok ilgili davranıyorlar.
Hermes : vds-premium paketini kullanıyoruz , faturamız adresımıze kadar gönderildi.Herhangi bir sıkıntı çekmemekle birlikte sorun olduğunda gerçekten çok ilgili davranıyorlar.

bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

h.içi : 09:00 - 18:00
h.sonu (cumartesi) : 09:00 - 18:00

destek alabilirsiniz.

YERSağlayıcı İnternet ve Bilişim Hizmetleri
Skype : yersaglayici / yersaglayici2
Tel : (212) 583 32 60
Fax : (212) 583 32 60
GSM : (549) 583 32 60
Mail : [email protected]
Cevizlik Mah. İstanbul Cad. No:3 K:5 D:140 Bakırköy/İstanbul
Önerim turan bozdoğan isimli şahıstan ve firmasından alışveriş yapılmaması.Bir kere o hatayı yaptım;

İLGİSİZLİK
SAYGISIZLIK
DEVAMLI REMOTENİN KESİLMESİ FALAN FİLAN AKILLI OLAN ALMAZ ZATEN.
güzel dostum ben buradayım ne zaman olmuş bu söylediklerin ? ben saygısızım ilgisizim öylemi :) remote kesiliyor diyorsun %99,99 uptime ımız var stats dan sorgulayabilirsin. bana iletişim numaralarımdan ulaşıp sorununu sıkıntını benimle paylaşabilirsin.

bakın arkadaşlar biz sizin gibi burda eğlence amaçlı bulunmuyoruz biz bu işle evimize ekmek götürüyoruz belki size oyun gibi geliyor olabilir ama yorumlarınızı atarken daha dikkatli olun. olur olmaz ithamlarda bulunup kul hakkı yemeyin ekmeğimize taş koymayın.
The_Pyros : Önerim turan bozdoğan isimli şahıstan ve firmasından alışveriş yapılmaması.Bir kere o hatayı yaptım;

İLGİSİZLİK
SAYGISIZLIK
DEVAMLI REMOTENİN KESİLMESİ FALAN FİLAN AKILLI OLAN ALMAZ ZATEN.

Olm nedir senin bu derdin millete çamur atmakla, sizin elinize kız gelen dul çıkar zaten buda böyle biline değilmi



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.