Expert
34.0001
Arkadaşlar Linux işletim sistemi kurmaya karar verdim, bilgisi olan arkadaşların olduğunu umuyorum. Öncelikle hangi linux versiyonunu seçmeliyim, pardus düşündüm ama. Linux'u ne için kullanıcaksın derseniz, Windows ta olduğu gibi belli bir şey üzerine odaklanmıycam, her şeyden birazcık =) Versiyon dışında birde windows programlarını nasıl çalıştırabilirim? Atıyorum Ultima online, counter strike, photoshop çalışır mı? Biraz dağınık oldu kusura bakmayın, teşekkürler şimdiden.
Cedega ,Crossover Office gibi programlarla bu sorun ortadan kaldırılıyor :) . Pardus kullanmanızı öneririm ^^.
Arda msn'den sorsaydın söylerdim neyse Genetic zaten söylemiş bunun dışında bir kaç program daha var fakat her program'da olmuyor bu bilginize..

Mac O X kullanmanı tavsiye eder hatta şiddetle bir İ-MAC almanı öneririm :)))
Expert
34.0001
Msn den de sorarım niye kızıyosun =) teşekkür ettim genetic
Rica ederim ağbi :) . Linux'un Ubuntu dağıtımını daha çok öneriyorlar eğer eşşeği Niğde'ye sürmemişseniz onuda denemenizi öneririm :) .

İyi akşamlar.
Expert
34.0001
Yok daha araştırıyorum, Ubuntu benimde dikkatimi çekti, sanırım onla ilgilenicem.
başlangıç için ubuntu kur, windowsa görünüş olarak cok benzeyen bir şey istersen open suse da kurabilirsin. uo photoshop counter vs. kurabilirsin "wine" ile ancak bildiğim kadarıyla sxe kurulsa bile çalıştırılamıyor. bence ilk olarak çift işletim sistemi kur veyahut "virtual box" vb. programlarla sanal linux kurarak biraz alış. öğrenmek istediğin bişi varsa msnden ulaş yardımcı olurum.
Expert
34.0001
tamam coşkun msn e giremiyorum şu an, ulaşıcam =)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.