Dark Of Night :
_Avatar_ :
Xel : Kasayı yan yatır olmazsa system32'yi sil

:D:D


Ayrıca anlamadığım bir nokta var arkadaş çaktırmadan sanırım düz kullanıcılara dağıtılan hat üzerinden hosting açmak istiyor sanırım.:D

100mbit superonline fiber obtik paylaşımsız bağlantıyı alabilmeniz için sülaleni toplasan paran yetmez.

Hadi kolay gelsin.

Avatar Bakm Bakalım 100Mbit Süper Online Kaç Paramış Ona Göre Konuş :) İstersen Müşteri Hizmetlerini Ara Hey Allahım ya Sen Benle Ugraşmaktan Vazgeçimicekmisin Çocuk Seni .....

Senin seviyene inmeyi istemiyorum.Şahsen ben bir superonline o dediğin 100mbit bağlantıyı kullanan birisiyim.Firmamıza (Firma derken hosting ile alakası yok) ait bağlantı fiyatını gayet iyi bildiğim için sana bunu yazdım.

Ayrıca senle uğraştığım falan yok sadece ota b*ka atlıyorsun her gün burda yeni bir başlık görüyorum birde bakıyorum hep sen yani ben genelde gördüğüm ilgimi çekerse cevapların kişisel bir şey değil yani bu.Son günlerdeki başlık oranın senin fazlaysa ben napayım ben özelliklede mesaj yazarken kimin yazdığına bile dikkat etmiyorum.

Not: Müşteri hizmetlerine sorarsan sana kurumsal hizmet paketleriyle ilgili bilgi vermezler, bireysel 100mbit diyorsan kastettiğimi yanlış anlamışssın demektir.Git adam gibi araştır sonra gel başlık aç buraya, hazır bir şeyler isteme.Gereksiz topic açıp duruyorsun anca görüntü kirliliği.

Ne kadar "unemployed" varsa bu platformda.Allah'ım.
Şimdi Sana Sövücem O OLucak Zaten Araştırmak İçin Açtım Bu Konuyu Firmanmı Vamrış Herkezin Firması Var Zaten :D

Gel İzmir Aliaga Sana Firma Göstereyim Benimle Sidik Yarışına Giremezsin Bile
Dark Of Night : Şimdi Sana Sövücem O OLucak Zaten Araştırmak İçin Açtım Bu Konuyu Firmanmı Vamrış Herkezin Firması Var Zaten :D

Gel İzmir Aliaga Sana Firma Göstereyim Benimle Sidik Yarışına Giremezsin Bile

Ya sen ne saçmalıyorsun arkadaş firmam var demedim bir kere , neyin sidik yarıştırmasından bahsediyorsun sen gerizekalı embesil insan.

Ne kadar gerzek insanlar var yemin ederim hepsi bu platformda toplanmış.(Başkaları üstüne alınmasın, yarası olan gocunur...)

Araştırma dediğin böyle olmaz yazarsın google'a yada başka kanallarla aramak istediğin tam olarak nedir bakarsın.Nette iyice bir debelenirsin elde ettiğin kaynaklarla gelir burda başlık açarsın dersin ki ; arkadaşlar ben şöyle şöyle şeyler hakkında bilgi edindim.Bilgisi olanlar var ise benimle paylaşabilir mi ? şeklinde sorarsın sorularını.Tartışmaya sunarsın herkes görüşünü belirtir.

Senin yaptığın beleşcilik oluyor.

Direk Ben Hosting Firması kurcam bilgisi olan.Oldu canım.


Git önce adam gibi dersine çalış adam ol oku sonra gel de ki ben bunları yaptım ettim, oturduğun yerden göt büyüteceğine insanlığa faydalı bir şeyler yap.

Firmam var falanda demedim ben , g*tünle algılama herşeyi.Hattını kullandığım Fotoğrafçılık firması var.

Tatmin olmak istiyorsan başka yollar deneye bilirsin...

Allah'ını seven kitlesin şu konuyu ya.Delirticek yoksa bu beni.

Bu konu _Avatar_ tarafından düzenlendi(2011-04-16 19:40, 13 yıl önce)
Members
1.2
tekrar merhaba,

_avatar_ gerzeklerin bulunduğu bu platformdan muhtemelen banlanacaksın bu tavrın sebebiyle. binaenaleyh platformda gerzeklerden arınmış olacak.
öte yandan arkadaşın yaptığı beleşçilik falan değil, google'da aratsa burada her kimsenin verebileceği cevapları bulacaktır. işin aslını bilen insanlar detay bilgi vermez zaten. insanlara soru sorup karşılık almak ta bir araştırma biçimidir. parası varsa hangi çeşit firmayı kurmak isterse kurar.

saygılar.
_Avatar_ : Ne kadar gerzek insanlar var yemin ederim hepsi bu platformda toplanmış.

Enteresan :)
_Avatar_ Forumun Anlamını Biliyormusun Bilgi Paylaşım Merkezi Saygılar ...
Sn, _Avatar_;
Yaptığın genellemeyi ahlak dışı buluyor, üyelerimiz hakkındaki bu rencide edici tavrın gerekçesiyle platform'dan bir gerzeği daha uzaklaştırıyoruz. Sağlıcakla ve terbiye çerçevesi içerisinde kalman dileğiyle, Hoşçakal..

@Dark Of Night;
Senide sözlü olarak uyarıyorum, insanları ''sövücem'' tarzında bi uyarıyla uyaramazsın. Öyle birşey yaptığın takdirde sende aynı seviyeye düşer, aynı yaptırım ile uzaklaştırılırsın, Teşekkürler..[b/]


Bu konu desperate tarafından düzenlendi(2011-04-17 18:45, 13 yıl önce)



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.